Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Kiköltözés utáni takarítás

A bérlőnek alapos takarítást kell végeznie, mielőtt elhagyja a lakást, és vissza kell adnia az ingatlant abban az állapotban, ahogy azt eredetileg átvette. Viszont ha az előző bérlő hatalmas rumlit hagy maga után, nem várható el az új lakótól, hogy ő intézze a takarítást. Ahhoz, hogy egy költözés, felújítás stresszmentes legyen, jó, ha bizonyos feladatokkal már nem neked kell foglalkoznod.
kiköltözés utáni takarítás - Zella Work

Szolgáltatásunk megkönnyíti a bérlők, a bérbeadók és a tulajdonosok életét!

A bérbeadó és a bérlő felelősségei

Rengeteg dolog függ a bérleti szerződésben foglaltaktól, de vannak olyan törvényileg szabályozott feladatok, melyeknél egyértelműen megállapítható, hogy melyik fél felelősségi körébe tartozik. Alapszabály, hogy a bérbeadónak kell gondoskodnia arról, hogy az ingatlan lakható legyen. Ebből következik, hogy ha például kártevők, például poloskák, csótányok, vagy termeszek lepik el a lakást, azok kiirtásáért a bérbeadó felel. A bérlő felelőssége, hogy az ingatlant rendeltetésszerűen használja, annak állagát megóvja – igen, ebbe a takarítás is beletartozik.

Nem mindig alakulnak terv szerint a dolgok…

Gyakori eset, hogy a tulajdonos a kiköltözéskor szembesül vele, hogy a bérlői nem voltak túl pedánsak. Ha rendszeresen takarítottak, akkor is maradnak szennyeződések, kórokozók, amelyek eltávolításáról kiköltözés után gondoskodni kell. Az ingatlant egyébként már a megtekintés előtt érdemes makulátlanul tisztává varázsolni, hogy az csábítóbb legyen a potenciális bérlők számára (senki sem akar egy koszos lakásba beköltözni).

Szolgáltatásunkat ajánljuk:

  • azoknak a bérlőknek, akik az albérlet elhagyásakor maradéktalanul eleget tennének a kötelezettségeiknek (illetve szeretnének jó ajánló levelet kapni).
  • azoknak a bérbeadóknak, akik felkészítenék a lakást az újbóli kiadásra.
  • azoknak a tulajdonosoknak, akik a beköltözéssel, vagy a felújítást követő visszaköltözéssel járó megterhelő feladatok mellett a takarítással már nem kívánnak foglalkozni.

Ezeket a feladatokat vesszük le a válladról:

Legyen szó ingatlaneladásról, bérbeadásról, az albérlet elhagyásáról vagy felújítás utáni be- és kiköltözésről, egy profi takarítóbrigáddal simábban mennek a dolgok.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.