Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Alkalmi fertőtlenítő takarítás társasházakban, éttermekben

A kórokozók terjedésének megakadályozása érdekében az alapos fertőtlenítés kulcsfontosságú. Ez különösen igaz, ha egy váratlan helyzet miatt extrém szennyeződések keletkeznek.
alkalmi takarítás és fertőtlenítés Zella Work

Hogy mi a közös egy társasházban és egy étteremben? Naponta több tucat ember megfordul ezeken a helyeken, így a látszattisztaság közel sem elegendő. Az alkalmi fertőtlenítő takarítás során leszámolunk a biológiai veszélyforrásokkal, a betegségeket terjesztő vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal.

Társasházak S.O.S. fertőtlenítése

Egy társasházban mindig nagy a jövés-menés. Az élet egyetlen percre sem áll meg, így ha beüt a krach, akkor gyorsan kell cselekedni. Ilyen szituáció lehet például egy baleset vagy bűntény, ami vérfoltokat, egyéb nehezen eltávolítható maradványokat hagy maga után. Ez nemcsak gyomorforgató látvány, hanem egyben komoly fertőzésveszélyt is jelent. Egy tűzeset makacs nyomainak felszámolása szintén olyan feladat, amit jobb szakemberre bízni.

Többször felkerestek már minket azzal a problémával, hogy egy durva csőtörés/dugulás miatt az egész lépcsőházat elárasztotta a szennyvíz. Az elviselhetetlen szagtól valahogy meg kell szabadulni, a fertőzésveszélyt pedig minél hamarabb meg kell szüntetni.

>>Tudj meg még többet társasház takarítási szolgáltatásunkról<<

Alkalmi fertőtlenítő takarítás éttermekben

Csőtörés egy étteremben is előfordulhat, sőt, az sem ritka eset, hogy a mosogatógép adja fel a szolgálatot. A víz- vagy tűzkárelhárítás túlmutat az általános takarítási feladatokon, amiket a személyzet hatékonyan el tudna végezni. A penészedést is megelőzzük, és gondoskodunk az érintett helyiségek, eszközök és berendezések állagának megóvásáról.

Maradéktalanul követjük az ÁNTSZ és a HACCP szigorú higiéniai előírásait – miután távoztunk, még a legvaskalaposabb ellenőr sem fog hiányosságot vagy mulasztást tapasztalni.

>> Tudj meg többet a HACCP alkalmi takarításról <<

Csodafegyvereink az extrém szennyeződések elleni harcban

A fertőtlenítő takarítás menete, az általunk alkalmazott eszközök és eljárások:

Bivalyerős, mégis kíméletes tisztítószerek – ha eddig azt hitted, hogy a Domestos a legjobb fertőtlenítő, tisztítószer arzenálunk láttán biztosan elakad a szavad.

Ózonos fertőtlenítés – 100%-os hatékonyságú, szupergyors és vegyszermentes megoldás, ami még a kellemetlen szagokat is megszünteti.

Hidegködös fertőtlenítés – az ezüst részecskékkel stabilizált hidrogén-peroxid az alkalmi fertőtlenítő takarítás innovatív és biztonságos módszere.

Nem marad más utánunk, csak rend és tisztaság! A vegyszeres vizet, valamint a használhatatlanná vált eszközöket, berendezési tárgyakat is elszállítjuk, hogy azoktól a jogszabályoknak megfelelő módon szabaduljunk meg.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.