Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Speciális takarítás

Vannak olyan takarítási feladatok, melyeket – valljuk be őszintén –, egy „átlagember” nem szívesen vállalna el. Vérfoltokkal és emberi maradványokkal teli bűnügyi helyszín, kényszeres gyűjtögetők utáni förtelmes kosz, emberi és állati fekália…
speciális takarítás Zella Work Kft.

Az efféle szennyeződések eltávolítását már csak azért sem érdemes laikusként végezni, mert a megfelelő eszközök (pl. szükség esetén védőruházat) híján hatalmas a biológiai veszélyforrás.

Konkrét példák extrém takarításra:

  • tűzkárok/katasztrófák/balesetek utáni takarítás:

Tűzkár során a mindent beborító korom és a szúrós füstszag komoly fejtörést tud okozni. Már a romok, törmelékek eltávolítása és a tárgyak kiválogatása is embert próbáló feladatnak ígérkezik.

A közúti balesetek, gázolások nyomainak eltüntetésében, a helyszín fertőtlenítésében is segédkezünk, amikor kiemelten fontos a gyors, szakszerű takarítás.

  • drogfüggők, alkoholisták, gyűjtögetők és egyéb mentális betegségben szenvedők lakásának rendbetétele; hajléktalanok utáni takarítás:

Míg számunkra természetes, hogy megszabadulunk például egy üres ételes doboztól vagy üdítős flakontól, van, aki szinte „trófeaként” gyűjti a hulladékot. Ez egy bizonyos szint után általában már valamilyen mentális betegségről árulkodik.

A patologikus halmozás (vagy kényszeres gyűjtögetés) egy súlyos állapot, ami elképesztő méreteket tud ölteni. A kacatok mindent beborítanak, a helyiségekbe való bejutás (és így a takarítás is) akadályozottá vagy lehetetlenné válik. Nem ritka, hogy a kártevők mellett egy idő után a penész is megjelenik a lakásban.

A hosszú hónapok, évek során felhalmozódott szemét és a takarítás hiánya áldatlan állapotokat képes teremteni. Az elhanyagolt ingatlanban a közegészségügyi veszély óriási, így a takarítást a legnagyobb körültekintéssel kell elvégezni.

A vér és emberi maradvány egyértelműen kimeríti a (fertőző) veszélyes hulladék fogalmát. Nem beszélve arról, hogy egy bűneset, üzemi baleset helyszíne mindig letaglózó látványt nyújt – ezért a takarítást javasolt szakemberre bízni.

Még természetes halálnál is nagyon fontos a helyszín alapos takarítása, fertőtlenítése. Célunk, hogy levegyük ezt a terhet az elhunyt személy hozzátartozóinak válláról.

Ne aggódj, kötélből vannak az idegeink! Bármilyen hihetetlen körülmények uralkodnak a helyszínen, minket nem lehet zavarba hozni. Felszámoljuk a káoszt és extrém tisztaságot teremtünk!

Bízd a takarítást profi, szakképzett csapatunkra!

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.