Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Felújítás utáni takarítás

Egy lakásfelújítás egyszerre jár rengeteg izgalommal és megannyi stresszel. Sokszor a feketeleves csak a munkálatok befejezése után jön: a mindent beborító por és ragacsos szennyeződések eltávolításának nyűge kizárólag rád marad.
felújítás utáni takarítás Zella Work Kft.

A felújítás utáni takarítás nem egy olyan szokványos feladat, mint a mindennapi sepregetés vagy felmosás. Annál jóval időigényesebb és fárasztóbb….

Ragasztóanyag -, festék – és fugamaradvány a járólapon, a csempén és az ablakokon, vastag porlerakódás és óriási felfordulás… Valljuk be, nem túl szép látvány. Ez csak néhány olyan szennyeződés, melyek eltávolítása egy laikus számára lehetetlen feladatnak tűnhet, tapasztalt csapatunknak azonban egyáltalán nem jelent kihívást.

Miért kell a legnagyobb alapossággal elvégezni a takarítást?

Függetlenül attól, hogy milyen volumenű felújításról vagy építkezésről van szó, mindig marad bizonyos mennyiségű por, törmelék, és egyéb nemkívánatos szennyeződés, melyektől minél hamarabb meg kell szabadulni. A felújítással apró részecskék kerülnek a levegőbe, beleértve a különféle méreganyagokat, penészspórákat, és az ultrafinom port – ezek egytől-egyig károsíthatják a tüdőt. Az egészség megóvása érdekében a takarítás során javasolt védőöltözetet viselni.

Hacsak kifejezetten nincs beleépítve a szerződésbe, az átfogó mélytakarítás nem része a felújítást végző vállalkozó munkájának. Ilyenkor különleges eszközökre (például ipari takarítógépre) és speciális szerekre (például hígítóra) biztosan szükség lesz. Tervezés és szaktudás hiányában a folyamat hosszú napokig, vagy akár hetekig is eltarthat. Mi segítünk és megoldjuk ezt neked.

Felújítás utáni takarítás – néhány kihívást jelentő feladat, amit gyorsan és hatékonyan megoldunk                          

  • festés utáni takarítás: még az óvintézkedések betartása mellett is maradhatnak festékmaradványok a parkettán, a járólapon vagy az ablaküvegen.
  • fugázás utáni tisztítás: ilyenkor fokozott óvatossággal kell eljárni, hogy a járólap közül a fuga ne kerüljön eltávolításra.
  • burkolás utáni takarítás: a fuga mellett a ragasztóanyag is makacs szennyeződéseket hagyhat.
  • meszelés utáni takarítás: a csempére, kőre ragadt mészfoltok eltüntetéséhez savas kémhatású, mégis kíméletes tisztítószerek ajánlottak.

>> Lakásfelújítás utáni takarítás – olvass hasznos tippeket a Takarítás Blogunkon <<

Érdekelnek a felújítás utáni takarítás árak? A díjszabásunkat tartalmazó listát innen éred el: felújítás utáni takarítás árak.

Iroda, üzlet, raktárhelyiség, egyéb ingatlan – Bízd ránk a felújítás utáni takarítást!

  • gondoskodunk a fugázás, meszelés, burkolás utáni maradványok eltávolításáról
  • óvjuk és ápoljuk a kényes felületeket, növelve élettartamukat
  • megtisztítjuk a bent maradt bútorokat, kárpitokat a szennyeződésektől
  • lemossuk és letöröljük az ablakokat, párkányokat, kapcsolókat és kilincseket
  • a legapróbb, mákszem méretű résekhez is beférkőzünk

Felújítás utáni takarítás – gyorsan és eredményesen, környezetbarát tisztítószerekkel

Profi takarítás irodák, üzelthelyiségek, társasházak, ipari ingatlanokban is.

AJÁNLATOT KÉREK!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.