Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Kártevőirtás mesterfokon, ózonos fertőtlenítéssel

Molylepke, hangya, pók vagy csótány? Neked milyen nemkívánatos lakótárssal kell megosztanod az otthonodat? Vajon lehetséges vegyszermentesen megszabadulni tőlük?
Kártevőirtás mesterfokon, ózonos fertőtlenítéssel - Zella Work Kft.

Az ózonos fertőtlenítés kedvező hatásaihoz. nem fér kétség: remekül bevethető a vírusok, baktériumok, a penész és egyéb allergén anyagok ellen, valamint a kellemetlen szagokat is megszünteti. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a kártevőirtás után ózonnal hatékonyan fertőtleníthető az érintett ingatlan. És itt most nem csak az ágyi poloskára gondolunk…

A káros mikrobák semlegesítésével olyan higiéniai szintet érünk el, ami ózon nélkül nem lenne lehetséges!

TOP 6 kéretlen betolakodó az otthonodban

#1 Molylepke

Leginkább a ruhásszekrényben szeretnek „üdülni”, és megdézsmálni kedvenc ruhadarabjaidat. A gyapjú és a kasmír a legkedveltebb csemegéjük.

#2 Hangya

Egyes fajok betegségeket terjesztenek, míg mások csípésükkel keserítik meg az életünket. A hangyairtás kemény dió, hiszen ezek a parányi rovarok a legapróbb résekben bújnak meg.

#3 Pók

Mivel más rovarokkal és bogarakkal táplálkoznak, kifejezetten hasznos élőlények. Ugyanakkor az arachnofóbiában szenvedők számára valódi rémálmot jelentenek.

#4 Csótány és svábbogár

A hazánkban legelterjedtebb fajok a német csótány, az amerikai, illetve a konyhai csótány (ismertebb nevén svábbogár). Visszataszító külsejük csak az egyik probléma – az allergia mellett számos betegség kialakulásáért tehetőek felelőssé.

#5 Szú

Hihetetlenül gyorsan szaporodnak és akár az épületszerkezetben is kárt tehetnek. Hab a tortán az idegesítő, sercegő hang, ami az éjszakai pihenést is meghiúsítja.

#6 Muslica

Pöttöm termetük lehetővé teszi, hogy még a szúnyoghálón is átrepüljenek. A nedves, ragacsos dolgokhoz vonzódnak, előszeretettel repkednek a szemetes és a mosogató körül.

3 gyakori tévhit az otthonunkat birtokba vevő apró lényekről

#1 Csak ott jelennek meg, ahol nagy a kosz

A kártevők még a tiszta otthonokba is beköltözhetnek, ha megtalálják a számukra kívánatos környezetet (pl. nedves, meleg helyek).

#2 Nincs szükség szakemberre a kiirtásukhoz

1-2 aprócska pókkal még csak megbirkózik az ember, de például az ágyi poloskát vagy egy nagyobb csótány- illetve hangyacsaládot házilag kiirtani gyakorlatilag lehetetlen feladat.

#3 Ha csak néhány kéretlen betolakodó van, az még nem jelent akkora problémát

Ahol akár csak egyetlen kártevő is megjelenik, ott előbb-utóbb több is lesz. Egyes rovar- és bogárfajok kifejezetten gyorsan szaporodnak – elég néhány hét, hogy teljesen ellepjék a lakást.

Kártevőirtás utáni ózonos fertőtlenítéssel – valóban működik?

A kártevőirtás után, utolsó lépésként eltakarítjuk az elhullott rovarokat és a levedlett páncélokat, majd alapos fertőtlenítést, illetve szagtalanítást végzünk. Így az ingatlan tisztább és higiénikusabb lesz, mint valaha!

Az ózon egy rendkívül erős oxidálószer. A káros mikroorganizmusok úgy pusztultak el, hogy nem szabadulnak fel mérgező vagy rákkeltő anyagok. Hatékonyságára kiváló bizonyíték annak a mexikói kutatócsoportnak a kísérlete, akik egy gabonaraktár tartalmát megdézsmáló kártevők ellen alkalmaztak ózonos kezelést. A mikroorganizmusok, élősködők úgy pusztultak el, hogy a szer a termésben nem okozott kárt, nem szabadultak fel mérgező vagy rákkeltő anyagok.

Egészségünk megóvása érdekében számos előírást be kell tartani, ezért érdemes szakemberrel elvégeztetni a feladatot.

Kártevőirtás utáni fertőtlenítés – Ipari teljesítményű ózongenerátorral dolgozunk és maximálisan betartjuk a biztonsági előírásokat. Nyoma sem lesz annak, hogy valaha kéretlen betolakodók lepték el az otthonodat.

                       Ajánlatot kérek

            >> Takarítási praktikák után keresgélsz? Nézd meg a többi hasznos cikkünket! <<

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.