Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Irodai ablak tisztítása, alpin takarítás

Egy szennyezett ablaküveg akadályoz a kilátásban, ráadásul a por és a zsíros ujjlenyomatok látványnak sem túl esztétikusak. Ha több tíz (vagy akár száz) méteres magasságról van szó, egy irodai ablak tisztítása különösen nagy odafigyelést és szakértelmet igényel.
ablak tisztítása, alpin takarítás Zella Work

Az irodai ablaktisztítás a takarítás csúcspontja, különösen amikor több tíz méteres magasságról van szó –  odafigyelés és szakértelem nélkül nem megy.

Miért fontos a csíkmentes ragyogás?

A tiszta, rendezett környezetben dolgozó munkatársak komfortosabban érzik magukat, jobban teljesítenek és eredményesebbek lesznek. Egy tiszta ablakon több természetes fény áramlik be, ami javítja a kollégák termelékenységét és hangulatát.

Az irodába belépő ügyfelekben már az első néhány másodpercben kialakul egy (pozitív, vagy éppen negatív) első benyomás. Ebben minden apró részlet – például az ablakok kosz- és csíkmentessége is döntő szerepet játszik. Az sem elhanyagolható előny, hogy a rendszeres tisztítás megóvhatja az épület állagát, az ablakok élettartamát is meghosszabbíthatja.

Az ablak tisztítás időigényes és fárasztó feladat lehet, különösen egy hatalmas irodaházban. Egy professzionális takarítócég leveszi ezt a terhet a válladról!

Irodai ablak tisztítása – így dolgozunk

Legyen szó irodáról, üzletről vagy közintézményről, az ablakkeret és az üveg professzionális tisztítását bízd csapatunkra! A megfelelő takarítási módszert és a szükséges eszközöket mindig az ablakok magassága és megközelíthetősége, illetve az épület típusa és elhelyezkedése szerint határozzuk meg.

A homlokzatokat, üvegtetőket, felvonóüvegeket és tetőablakokat is csíkmentessé tesszük, illetve a párkányok tisztaságáról is gondoskodunk. Mindig ügyelünk a felületek épségének megóvására, karcmentességére.

Leendő ügyfeleink gyakran érdeklődnek az ablak tisztítás árak felől. A felület nagyságát, az ablakok elhelyezkedését és számát figyelembe véve mindig egyedi árajánlatot adunk!

Alpin takarítás akár több tíz emeletnyi magasságban

A bizonytalan egyensúlyozást nem javasolt sem a kollégákra, sem pedig szakképzetlen takarítókra bízni. Cégünk alpin takarítást is végez, akár 30-50 emeletnyi magasságban. Képzett és sokat tapasztalt csapatunk rendelkezik a megfelelő biztonsági felszereléssel (például hevederek és kötelek), továbbá ismerik ezen eszközök szakszerű használatát.

Amennyiben felkérnének minket, Magyarország legmagasabb irodaépülete, a 143 méter magas Mol Campus sem fogna ki rajtunk. 

Tetők és napelemek tisztítását és ereszcsatornák takarítását is vállaljuk – ilyenkor emelőkosaras utánfutóval dolgozunk, alpin technika helyett. 

Irodai ablak tisztítása hozzáértő szakemberekkel – Egy megbízható takarítócég alkalmazása a vállalkozások számára nem holmi pazarló luxus, hanem egy nélkülözhetetlen lépés.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.