Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Építkezés utáni takarítás

Ha szerencséd van, az építkezéshez olyan kivitelezőket fogsz találni, akik tökéletesen, a kívánt határidőre elvégzik a rájuk bízott feladatokat. De itt még nem ér véget a munka.
Építkezés utáni takarítás Zella Work Kft. takarító cég

Miután befejeződött az építési projekt, hajlamosak vagyunk csak hátradőlni és gyönyörködni a látványban, nem igaz?

Azonnal ez nem lehetséges, hiszen hátra van még a ránk eső munka oroszlánrésze! Építkezés utáni takarítás – nem kell egyedül csinálnod!

Legyenek bármilyen ügyesek a kivitelezők, elképesztő mennyiségű por és egyéb szennyeződés keletkezik

Az építkezéskor vagy a felújításkor használt speciális anyagok csak nehezen távolíthatók el. Ráadásul minél tovább vársz, annál lehetetlenebb feladatnak ígérkezik megszabadulni a szembetűnő nyomoktól.

Fűrészpor és habarcsfoltok, festék- és fugamaradvány a járólapon, a csempén és az ablakokon, vastag porlerakódás és óriási felfordulás… Valljuk be, nem túl szép látvány. Ez csak néhány olyan szennyeződés, melyek eltávolítása egy laikus számára megoldhatatlan feladatnak tűnhet. Tapasztalt csapatunknak azonban egyáltalán nem jelent kihívást!

Építkezés utáni takarítás – Mi az, amiben számíthatsz ránk?

FONTOS: Az építkezés utáni takarítás árak minden esetben egyediek – leginkább az érintett terület méretének és szennyezettségi fokának függvényében változnak. Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot!

Befektetési célú az ingatlan, vagy építő céged van? Az ingatlan értékesítése előtt az alapos takarítás elengedhetetlen. Ilyenkor egy egyszerű porszívózás és felmosás önmagában nem elég!

TUDTAD? Az épület/ingatlan megtisztításával azonnali értéknövekedés érhető el. Az építkezés befejezésekor vállaljuk a teljes körű takarítást, de arra is van lehetőséged, hogy akár lépésről lépésre, a munkálatok közben kérd szolgáltatásunkat.

Ebbe minden olyan feladat beletartozik, amely felkészíti az ingatlant az új tulajdonosnak való átadásra. Az építési ütemterv szerint rugalmas takarítási időpontokat tudunk egyeztetni annak érdekében, hogy növeljük az épület/ingatlan értékét.

  • eltávolítjuk a maradék szemetet, törmeléket
  • festékfoltok, ragasztócsíkok, finompor – ezektől is megszabadítunk
  • környezetbarát szerekkel és speciális géppel megtisztítjuk a járófelületeket
  • karcmentes ragyogást biztosítunk a tükröknek, ablakoknak, egyéb üvegfelületeknek
  • kilincs, szegőléc, ajtókeret, szellőző és villanykapcsoló – semmit sem hagyunk ki

Építkezés utáni takarítás fejvakarás és idegeskedés nélkül.

Neked csupán annyi a dolgod, hogy felhívj minket, vagy írj nekünk. Nincsenek korlátaink: több száz, vagy akár több ezer négyzetméteres irodaházak, társasházak átadása előtt is kifogástalan tisztaságot teremtünk.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.