Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

INTÉZMÉNYI- ÉS IPARI TAKARÍTÁS

óvoda, iskola takarítás Zella Work Kft.

ÓVODA, ISKOLA, EGYETEM TAKARÍTÁS

Egy oktatási intézményben a gyerekek biztonsága és jóléte az elsődleges szempont. Egy óvoda, iskola vagy egyetem takarításánál fő célunk, hogy kifogástalanul tiszta, egészséges és produktivitásra ösztönző tanulási környezetet teremtsünk, valamint minimalizáljuk a baktériumok, vírusok terjedésének lehetőségét.

 

Zömében biológiailag lebomló, környezetbarát anyagokkal dolgozunk, melyek a kisebb, óvodáskorú vagy általános iskolás gyerkőcök egészségére nézve sem jelentenek kockázatot.

 

Kollégáink mindig gondoskodnak arról, hogy valamennyi tisztítószer és eszköz biztonságosan el legyen zárva a nap végén.

IPARI TAKARÍTÁS

Az ipari takarítás fontos része az üzemek, ipari létesítmények működésének, hiszen csak így biztosítható a dolgozók elégedettsége és a termelés gördülékenysége.

 

A takarítás számos tevékenységet foglal magában, beleértve

  • a csarnok takarítást,
  • aszfalt, parkoló és garázs takarítást,
  • ipari ablaktisztítást,
  • valamint a takarítást üzemi baleset vagy tűz után.

 

A Zella Work profi takarítócég gyors és gördülékeny egyeztetést, megfizethető árakat, szorgalmas és lelkiismeretes munkavégzést és elégedettségi garanciát kínál az ipari takarítás területén.

 

Komolyan vesszük a hivatásunkat, takarítócégünk kizárólag megbízható, munkájára igényes, tapasztalt dolgozókat alkalmaz.

ipari takarítás Zella Work takarító cég
garázstakarítás, parkoló takarítás, olajfolt eltávolítás Zella Work takarító cég

PARKOLÓ- ÉS GARÁZS TAKARÍTÁS

Legyen szó akár társasházi garázsokról, mélygarázsokról vagy céges irodaházak, bevásárlóközpontok, gyárak, üzemek parkolóiról – tapasztalt csapatunk minőségi szolgáltatást nyújt. Eltüntetjük az olajfoltokat és egyéb szennyeződéseket. Áraink versenyképesek és szolgáltatásaink ügyfélorientáltak.

 

Képzett és tapasztalt takarító csapatunk áll rendelkezésedre, hogy segítsen megtisztítani a garázst vagy a parkolót. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és élvezd az átlátható árakat, a rugalmas időbeosztást és hatékony szolgáltatásainkat.

 

Te sem fogsz csalódni bennünk!

TÁRSASHÁZ ÉS LÉPCSŐHÁZ TAKARÍTÁS

Egy társasházban mindig nagy a jövés-menés. A lépcsőházak tisztán tartása nemcsak, hogy nehézkes, egyben roppant időigényes feladat. Sajnos mindig lesz olyan lakó, akiből hiányzik a kötelességtudat, inkább elsumákolja a dolgot, fittyet hány a beosztásra vagy ímmel-ámmal végzi el a takarítást.

 

Ha a Zella Workre bízod a munkát, ilyen nem történhet meg! A legnagyobb lelkiismeretességgel vállaljuk a társasházak és lépcsőházak rendszeres, valamint felújítás utáni vagy átadás előtti takarítását.

 

A lift belsejétől az ablakokon át a belső udvarig mindent makulátlanul tisztává varázsolunk! Még a nehezen elérhető helyekhez is beférkőzünk, és olyan korszerű anyagokat és technológiákat alkalmazunk, melyek nemcsak hatékonyak, de a környezetet is óvják.

TÁRSASHÁZ ÉS LÉPCSŐHÁZ TAKARÍTÁS Zella Work Kft.
HACCP üzemi konyha takarítás

ÁNTSZ, HACCP, ÜZEMI KONYHA TAKARÍTÁS

Egy üzemi konyha takarítása óriási felelősség, melynél nem szabad hibázni! Az ÁNTSZ és a HACCP (élelmiszer-biztonsági rendszer) szigorú elvárásokat támaszt a takarítás módját, gyakoriságát, a felhasznált anyagokat és eszközöket illetően. Ez egy laikus számára bonyolult dolognak tűnhet, egy profi takarítócég azonban a kisujjából kirázza a feladatot!

 

Nem látszatmegoldásokra törekszünk, hanem gondoskodunk a makulátlan higiéniáról – így sem a vendégek vagy a beosztottak egészsége, sem pedig az üzlet vezetése nem kerül veszélybe.

 

Az előírásoknak megfelelő, speciális gépekkel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgozunk, és amikor csak lehetséges, a modern technológiákat környezetbarát alternatívákkal ötvözzük.

IRODAI ABLAK, ALPIN TAKARÍTÁS

Az alpin takarítás a magas irodaházak ablakainak tisztítása, ami komoly kihívásokat rejt magában. A feladat elvégzéshez szükség van alpinista technikákra és magasban történő munkavégzésre specializálódott hozzáértő szakemberre.

 

A Zella work Kft. ezt a veszélyes takarítási mumust is meg tudja szelídíteni. Tapasztalt szakembereink kiváló és biztonságos munkát végeznek. Megbízható és hatékony megoldást kínálunk magas épületek ablakainak, homlokzatainak és tetőinek tisztítására.

 

Ha Te is magas épületet üzemeltetsz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Gyors és hatékony megoldást kínálunk. 

ablak tisztítása, alpin takarítás Zella Work
csarnok takarítás Zella Work Kft.

IPARI CSARNOK TAKARÍTÁS

Az ipari berendezések biztonsága érdekében kerüljük az ózongenerátoros fertőtlenítést! Modern eszközökkel, környezetbarát módszerekkel biztosítjuk a termeléshez és a hatékony, balesetmentes munkavégzéshez szükséges feltételeket.

 

Eltüntetjük a gumifoltokat és a targonca nyomokat, gépi felmosást és padlótisztítást, fertőtlenítést végzünk, a különösen makacs szennyeződéseket (pl. gépolaj- vagy festékfoltok) eltávolítjuk, a közös helyiségeket (pl. étkező, mellékhelyiség) kitakarítjuk.

 

Az időpontok tekintetében rugalmasak vagyunk, még folyamatos termelés esetén sem zavarjuk kollégáit a munkavégzésben, csak akkor vesznek majd észre minket, ha már végeztünk, és minden ragyogóan tiszta.

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.