Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Ipari csarnok takarítás

Tiszta környezet = biztonságos és hatékony termelés. A professzionális ipari csarnok takarítás lehetővé teszi, hogy friss, egészséges munkakörnyezetet teremts kollégáid számára, és megóvd a különböző gépek, berendezések állagát. Nem kérdés, hogy a feladat elvégzéséhez magas szintű tapasztalatra, speciális eszközökre és tisztítószerekre van szükség... Meg persze egy profi csapat segítségére!
ipari csarnok takarítás Zella Work

Ipari csarnok, gyár és üzem takarítás – ez bizony kemény dió

Ahány takarítási munka, annyiféle igény, elvárás és kihívás.

Aki egy gyárat vagy üzemet szeretne makulátlanul tisztává varázsolni, annak egyáltalán nincs könnyű dolga: rászáradt festék, ujjnyi vastag finomszemcsés por, makacs gumi- és targonca nyomok, zsíros olajfoltok.

Ezeket nem lehet varázsütésre – hagyományos tisztítószerekkel és eljárásokkal – eltüntetni, ha viszont erősen maró hatású anyagokhoz nyúlunk, az kárt tehet az érzékeny gépekben, felületekben. Ráadásul többnyire óriási, több száz (vagy akár több ezer) négyzetméteres helyiségekről van szó, amit a padlótól a plafonig meg kell szabadítani a szennyeződésektől.

Miért annyira fontos a makulátlan tisztaság az ipari létesítményekben?

Az ipari típusú vállalkozásokra rengeteg előírás vonatkozik, melyek elsődleges célja a fogyasztók/ügyfelek, illetve az alkalmazottak biztonságának megóvása.

A tisztaság és a higiénia szem előtt tartása nem csak az élelmiszer-biztonság szempontjából kiemelkedő jelentőségű. Ez az alkalmazottak elégedettségének egyik kulcsfontosságú tényezője.

A rendezett munkakörnyezet a termelékenységre is pozitív hatással van. Ha a dolgozók jól érzik magukat, tiszta eszközökkel dolgozhatnak, valamint gyorsan megtalálják a szükséges anyagokat és eszközöket, azzal jelentősen növelhető a produktivitás.

A rendszeres ipari csarnok takarítás a balesetek, sérülések kockázatát, illetve a betegség miatti távollétek számát is jó eséllyel csökkentheti.

Milyen típusú ipari létesítményhez veszik leginkább igénybe a szolgáltatásunkat?

 • Gyárak
 • Raktárak
 • Üzemcsarnokok
 • Összeszerelő üzemek
 • Logisztikai központok
 • Mezőgazdasági létesítmények (például állatfeldolgozó telepek)

Ipari csarnok takarítás – Így dolgozunk a Zella Worknél

Egy gyáregység takarítása nem merül ki egy kis seprésben és felmosásban – a legprecízebb, legprofibb higiéniai gyakorlatok alkalmazására van szükség. Ugyanolyan szigorúan kezeljük a higiéniai előírásokat, mint azt megbízóink, a különböző ipari vállalatok teszik tevékenységük során.

Célunk az ipari létesítmény élettartamának meghosszabbítása, a hatékony és balesetmentes munkakörnyezet kialakítása. A termelőcsarnok kifogástalan tisztasága ahhoz is hozzájárul, hogy az alkalmazottak, a beszállítók és az ügyfelek megőrizzék a vállalatról kialakított pozitív képet.

Az adott létesítményre szabott speciális takarítási tervet készítünk, hogy elkerüljük a műveletek megzavarását, illetve minimalizáljuk a kockázatokat (például a keresztszennyeződés lehetőségét).

Gazdaságos és rugalmas megoldást kínálunk minden tisztítási feladathoz a gyártóüzemben és annak környékén. Alaposan és körültekintően, a gyártási műveletek megzavarása nélkül takarítjuk ki a létesítményeket, beleértve az irodákat, szociális- és mellékhelyiségeket… Mindent, ami az adott területen található!

 • portalanítunk, porszívózunk, megtisztítjuk a gépeket, a falakat, a padlót, a mennyezetet és a tartószerkezeteket
 • az ablakok, szellőztető- és elszívó berendezések tisztaságáról is gondoskodunk
 • vakítóan fényessé polírozzuk a padlót
 • ahol csak szükséges, ott teljes körű fertőtlenítést végzünk
 • a WC-vel, étkezővel, egyéb közös helyiségekkel is csodát művelünk

FONTOS: Az ipari berendezések biztonsága érdekében nem használunk ózongenerátort a fertőtlenítéshez! Helyette sokkal kíméletesebb módszereket alkalmazunk.

Élelmiszer-feldolgozó- és gyógyszergyárak takarítását is vállaljuk, ahol nélkülözhetetlen a szigorú higiéniai előírások betartása.

Termelésmentes időben is takarítunk, vagy bármilyen előre egyeztetett időpontban. Munkatársaink rövid illetve hosszú távon is elérhetők a speciális takarításhoz.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.

Vegyük fel a kapcsolatot!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.