Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

FERTŐTLENÍTÉS ZELLA WORK

fertőtlenítés Zella Work

FERTŐTLENÍTÉS ÉS FELÜLETTISZTÍTÁS

Fontos különbséget tennünk egyszerű takarítás és alapos fertőtlenítés között. Az még önmagában nem elég, ha valami kívülről tisztának tűnik.


Nem moshatunk kezet valahányszor hozzáérünk valamihez! Ez különösen a nagyforgalmú óvodákban, iskolákban, kórházakban, irodákban vagy bevárárlóközpontokban probléma: ahol sok ember megfordul, rengeteg a láthatatlan kórokozó.

 

A modern vírusok megjelenése óta még inkább nélkülözhetetlenné vált a kifogástalan higiénia elérése és fenntartása. OTH engedéllyel (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) rendelkező fertőtlenítőszerekkel és szakszerű módszerekkel távolítjuk el az egészségre veszélyes mikroorganizmusokat és a levegő tisztaságáról is gondoskodunk!

ALKALMI FERTŐTLENÍTÉS

A takarítási katasztrófák mindig a legrosszabb pillanatban történnek. Ilyenkor kapjuk a hírt, hogy a társasházat elöntötte a szennyvíz. Vagy történt egy beázás és emiatt hamarosan penész borítja az egész padlást. 

 

Egy étterem, szálloda esetében ilyen nehéz helyzet lehet amikor kártevők özönlik el konyhát, vagy hogy penészfoltok jelennek meg itt-ott a kevésbé szellőző helyeken. 

A padlót, a falfelületeket, a használatban lévő eszközöket és berendezési tárgyakat pillanatok alatt ellephetik a kórokozók…


Velünk erre is van megoldás! Amikor hatalmas a baj és gyors megoldás kell Ránk akkor is számíthaszt! Bármilyen takarítási katasztrófa történt, mi újra tisztaságot hozunk a mindennapokba! 

alkalmi takarítás és fertőtlenítés Zella Work
fertőtlenítés felülettisztítás Zella Work

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

Ha tökéletes fertőtlenítő módszert keresed, ami nem csak hatékonyan távolítja el a vírusokat és baktériumokat, plusz még a levegőt is megtisztítja… Ráadásul szeretnéd, hogy környezetbarát, gyors, és hatékony legyen, még hatalmas ingatlanok esetén is…

Ezekre az igényekre a válasz az ózonos fertőtlenítés!

Ez a módszer rendkívül erős vírusölő és szagsemlegesítő képessége mellett, gyakorlatilag közel 100%-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat. Biztonságosan használható élelmiszerek, ivóvíz, szállodák, munkahelyek, iskolák, intézmények, kórházak tisztítására is, mindezt vegyszerek nélkül!

Egy ilyen speciális eszközhöz szakértő tudás kell! A fertőtlenítés  ideje alatt nem tartózkodhat ember, vagy állat a helyiségben, gondoskodni kell a megfelelő szellőztetésről, illetve az ózonszint méréséről is. A biztonságos, közel 100% hatékonyságú fertőtlenítést bízd szakértő kollégáinkra!

BALESETI HELYSZÍN FERTŐTLENÍTÉS

Mindenki szeretné elkerülni a baleseteket és a velük járó kellemetlenségeket. Néha azonban – minden óvintézkedés ellenére is – bekövetkezik a baj. Ilyenkor a baleseti helyszínen, vérfoltok, törmelékek, üvegszilánkok, veszélyes anyagok maradhatnak hátra.

 

Fontos és sürgető feladat, hogy minél előbb ártalmatlanítsuk a veszélyforrásokat és újra biztonságossá tegyük a helyszínt a közlekedőknek, illetve a helyszínen dolgozó munkatársaknak. Ez speciális tudást és fokozott óvatosságot igényel.

Segítségünkkel rövid időn belül minimalizálhatod az egészségügyi és környezeti kockázatokat!

 

Profi csapatunk rendelkezik a megfelelő eszközökkel és védőfelszereléssel. A kiszivárgott anyagot feltakarítjuk, a szennyezett területet megtisztítjuk. Gyorsan és hatékonyan cselekszünk, így megelőzzük a további baleseteket. Ránk nehéz helyzetekben is számíthatsz!

aszfalt takarítás Zella Work Kft
penész ellen ózongenerátoros fertőtlenítés - Zella Work Kft.

PENÉSZ ELLEN FERTŐTLENÍTÉS

Beférkőzött a penész a lakóhelyedre, munkahelyedre? Egy igazán makacs és kitartó ellenféllel van dolgod, amitől nagyon nehéz tartósan megszabadulni. Ráadásul nem csak csúnya foltokat és kellemetlen szagot eredményez, de komoly egészségügyi problémákat vagy szerkezeti károkat is okozhat!

 

Profi takarító és fertőtlenítő csapatunk ózonos fertőtlenítéssel siet a segítségedre.  Ez a módszer nem csak igen hatékony, de vegyszer mentes is. Az ózon elől még a legeldugottabb zugokban bujkáló,  vagy a bútorok mögött rejtőző spórák sem menekülnek meg.

 

Mi nem csak a jelenlegi penésztelepeket szüntetjük meg, segítünk megakadályozni, hogy újra megjelenjenek. Kérj tőlünk ajánlatot és szabadulj meg a nem várt vendégtől! Számolj le végleg a penésszel!

ÁGYI POLOSKA ELLEN FERTŐTLENÍTÉS

Csípő, égető viszketés és piros foltok reggelre? Könnyen előfordulhat, hogy ágyi poloska költözött a lakásba. Tévhit, hogy csak a koszos környezetet kedvelik! Tiszta, RENDESEN takarított otthonokba vagy szállodákba is könnyedén beférkőznek. Elég egy használt bútordarab, egy közelben lévő fertőzött ingatlan, és máris megvan a baj.

Házi levendula, sütőpor és kovaföld… Csak néhány laikus tanács az apró, idegesítő betolakodók eltüntetésére. El kell azonban keserítenünk! Ezek egyáltalán nem hatásosak! Az ágyi poloska tartós, tényleges kiírtása csak szakemberrel lehetséges!

Mi ózongenerátoros fertőtlenítéssel, mindenféle vegyszer használata nélkül, pusztítjuk ezeket a kellemetlen kártevőket. Hívj minket, hogy  gyorsan megszabadítsunk az ágyi poloskák okozta kényelmetlenségektől!

Kártevőirtás mesterfokon, ózonos fertőtlenítéssel - Zella Work Kft.

KÁRTEVŐIRTÁS UTÁNI FERTŐTLENÍTÉS

Kényelmes ágy, finom étel a konyhában. Végre itt a megérdemelt pihenés ideje. De aztán jönnek a kellemetlen vendégek a hálószobában, az étkezőben és konyhában, fürdőszobában is! 

 

Csótányok, hangyák, poloskák, molylepék… Ezek körül egyet sem látunk szívesen az otthonunkban. Ráadásul elég, ha csak eggyel találkozunk és máris borítékolhatjuk, hogy még fogunk találkozni pár barátjukkal. 

 

A hiábavaló próbálkozás helyett, inkább hívj profi segítséget! A kártevőírtók után pedig jöhet egy teljes fertőtlenítés, hogy a kártevők vissza se jöjjenek. 

EXTRÉM TAKARÍTÁS

Nem egyszerű a helyzet? Családtagként, kollégaként, vagy közelben lakóként nehéz takarítási feladat előtt állsz, amit hétköznapi módszerekkel már nem lehet megoldani?

 

Nem hagyunk magadra ebben a helyzetben! Hívj minket speciális esetekben is:

  • elhunytak utáni takarítás és fertőtlenítés
  • baleseti helyszín takarítás és fertőtlenítés
  • bűnügyi helyszín takarítás és fertőtlenítés
  • gyűjtögetők utáni takarítás és fertőtlenítés
  • tűzeset utáni takarítás és fertőtlenítés

 

Vannak olyan extrém takarítási helyzetek, amikor az embert azt érzi, “ez lehetetlen feladat, it a tisztasághoz egy szuperhősre lenne szükség”!  Ne aggódj! Mi tapasztalt és diszkrét takarító csapattunkkal itt vagyunk és segítünk!

extrém takarítás Zella Work Kft.

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.