Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Teljes körű ipari takarítás

Ahhoz, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen menjenek, és a dolgozók elégedettek legyenek, az üzemben, ipari létesítményben makulátlan tisztaságnak kell lennie.
ipari csarnok takarítás Zella Work

Az ipari takarítás egy rendkívül szerteágazó feladat, ami többféle tevékenységet foglal magában.

Szakképzett, mindig tettre kész kollégáink az alábbi munkafolyamatokat végzik el:

Csarnok takarítás

Ne hagyd, hogy több tíz millió forintos ipari berendezéseid hamar tönkre menjenek! Az olyan makacs szennyeződések, mint az alkatrészeken (is) könnyedén megtapadó por idővel kárt tehetnek a munkagépekben, ami lassítja a termelést. A csarnok takarítás során úgy teremtünk makulátlan tisztaságot, hogy közben egyetlen percre sem zavarjuk meg a gyártási folyamatot.

Aszfalt, parkoló és garázs szennyezettségének megszüntetése

Makacs üzemanyagfoltok, ragadós gépzsír és koromfekete kipufogó nyomok. Eltávolításuk a megfelelő technikák alkalmazása nélkül lehetetlen küldetés. Bízz bennünk – miután végeztünk, rá sem fogsz ismerni a területre! Speciális zsírtalanító szerekkel, ipari súrológéppel, illetve magasnyomású mosóval az aszfalt, a beton és a parkoló, garázs szebb lesz, mint új korában.

Ipari ablaktisztítás

Ragyogó, karc- és foltmentes üvegfelületek az irodahelyiségekben, raktárakban, üzemekben és egyéb ipari épületekben. Ha a hatékony ipari ablaktisztítás a tét, nem rémülünk meg attól, ha akár több tíz méteres magasságba kell merészkednünk. Alpintechnikai felszereléseink segítségével a legképtelenebb helyekre is kényelmesen feljutunk. Az általunk használt modern, környezetbarát ipari takarító eszközök pedig biztosan nem okoznak majd csalódást!

Takarítás üzemi baleset után

Egy gyárban, üzemben még a legnagyobb gondosság ellenére is történhetnek balesetek. Az ilyenkor előforduló extrém szennyeződések komoly egészségügyi veszélyt jelentenek, nem beszélve a megrázó látványról. A célunk az, hogy amilyen gyorsan csak lehetséges, felszámoljuk a káoszt. Az elvégzett takarítási feladatokat az előírásoknak megfelelően dokumentáljuk.

Az ingatlan rendbetétele tűzkár után

A legtöbb gyárban, üzemben bőven akadnak olyan veszélyes anyagok, amik pillanatok alatt (kisebb-nagyobb) tüzeket okozhatnak. Néha elég egy apró elektromos hiba, és máris megtörtént a baj. Ha nem lobban lángra az egész épület, akkor is gondoskodni kell a szénfekete, mindent átható korom eltüntetéséről. Sajnos olyan is előfordul, hogy több száz négyzetméteren kell teljes tűzkár-mentesítést végezni. Profi takarító cégünk segítségét mindkét tűzeset utáni takarításssal kapcsolatban igénybe veheted.

Ipari takarítás elégedettségi garanciával – Miért válaszd a Zella Work-öt?

  • gyors és gördülékeny egyeztetés
  • megfizethető ipari takarítás árak
  • szorgalmas, lelkiismeretes munkavégzés

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.