Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Elhunytak utáni takarítás

Az elhunytak utáni takarítás a Zellawork speciális szolgáltatása. Az ingatlan rendbetétele egy halálesetet követően általában a tulajdonos illetve a családtagok, rokonok felelőssége, ez azonban fizikailag és érzelmileg egyaránt megterhelő feladat. Ebben kívánunk ügyfeleink segítségére lenni!
elhunytak utáni takarítás Zella Work

Ne így emlékezzünk szeretteinkre

Ha egy szerettünk itthagy minket, a veszteség feldolgozása rendkívül hosszadalmas folyamat, rengeteg időre van szükségünk a lelki sebek begyógyulásához (ha egyáltalán ez teljes mértékben lehetséges). Amibe kapaszkodhatunk, az leginkább elhunyt családtagunk, barátunk emléke, csakis így lehetünk úrrá a szomorúságon és a mélységes fájdalmon. Valljuk be őszintén, ha nekünk kellene eltakarítani a tragédia nyomait, az biztosan nem segítené a gyásszal való megbirkózást. Teljesen érthető, ha nem így akarunk emlékezni a szeretett személyre…

Tényezők, melyek alaposan megnehezítik a munkát

Egy haláleset potenciális egészségügyi veszélyeit nem szabad alábecsülni. Sajnos néha a halál körülményei olyanok, hogy az ingatlan valamennyi helyisége takarításra és fertőtlenítésre szorul. Főleg idős, otthonülő, magányos embereknél fordul elő az, hogy a test akár hosszú napokig vagy hetekig felfedezetlen marad. Ilyenkor az ingatlan rendezetlen, elhanyagolt állapota is megbonyolítja a munkát, akárcsak az elhunyt gyűjtögető életmódja – utóbbi esetben lomtalanításra, a felhalmozódott hulladékok eltávolítására, vagyis egy extrém takarításra mindenképpen szükség van.

Elhunytak utáni takarítás – feladatok, melyeket átvállalunk a nehéz időkben

Egy biológiailag veszélyes terület alapos megtisztítása megfelelő szakértelem és a szükséges felszerelések hiányában szinte lehetetlen feladat. A vér és a testnedvek által terjedő kórokozóknak való kitettség miatt a haláleset utáni takarítás egy olyan speciális szolgáltatás, amely megfelelő szakmai tapasztalatot, különleges felszerelést és engedélyezett, bizonyítottan hatásos (kórházi) tisztítószerek használatát igényli.

Ne aggódj, képzett, professzionális fertőtlenítési szakértőink értik a dolgukat.

>> Még több információ szolgáltatásunkról a blogon <<

Halottak utáni takarítás – az alábbi feladatokban számíthatsz a segítségünkre:

  • megtisztítjuk és fertőtlenítjük a felületeket, az erősen szennyezett bútorokat és kárpitokat, kérésre elszállítjuk a nemkívánatos lomokat, használati tárgyakat
  • ártalmatlanítjuk a biológiai veszélyforrásokat, a levegő tisztítását és fertőtlenítését is elvégezzük
  • újból lakhatóvá és biztonságossá tesszük az ingatlant
  • együttérzéssel és empátiával, maximális diszkréció mellett dolgozunk

Amennyiben igénybe veszed szolgáltatásunkat, biztosíthatunk affelől, hogy egészséges környezetet teremtünk, a helyszínt 100%-ban megtisztítjuk a baktériumoktól, kórokozóktól. Tisztelettel bánunk megbízóinkkal, hiszen célunk, hogy támogatást nyújtsunk számukra a nehéz időkben.

A tragédiát követően amilyen hamar csak lehetséges, elvégezzük a takarítást, hogy a baleset, öngyilkosság, természetes halál vagy bűnügy helyszíne a lehető leggyorsabban visszatérjen eredeti állapotába. Szakmailag és mentálisan egyaránt fel vagyunk készülve az extrém takarítási feladatokra, az év 365 napján, bármely napszakban illetve időpontban a rendelkezésedre állunk.

Elhunytak utáni takarítás gyorsan, alaposan és diszkréten.

Szükségem van rátok

AJÁNLATOT KÉREK!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.