Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Bűnügyi helyszín takarítás

A bűnügyi helyszín takarítás leggyakrabban a vér, a testnedvek, az emberi maradványok, illetve más, potenciálisan fertőző anyagok eltávolítását foglalja magában. Ez egy olyan embert próbáló feladat, mely egyben számos egészségügyi kockázattal jár. Éppen ezért elengedhetetlen a protokollok betartása és a részletekre való aprólékos odafigyelés.
bűnügyi helyszín takarítás Zella Work Kft.

Bűnügyi helyszín takarítás – valakinek el kell végeznie

A halál mindig nyomot hagy maga után. Egy bűnügyi helyszín sok esetben gyomorforgató és sokkoló látványt nyújt, ha szerencsénk van, a legtöbben ezt csupán a tévéből ismerjük… De valakinek mégis csak el kell végeznie a „piszkos munkát”. Az erőszakos halál nyomainak eltávolítása nem a rendőrség, hanem az ingatlan tulajdonosának vagy az áldozat családjának a feladata, akik már amúgy is komoly traumát szenvedtek el.

Olyan szomorú esettel is találkoztunk már, amikor az áldozatnak nem voltak élő rokonai – ilyenkor a bérház közös képviselője vagy az önkormányzat bíz meg minket a helyszín kitakarításával. Átérezzük ügyfeleink helyzetét, éppen ezért gyors, diszkrét szolgáltatást nyújtunk magasan képzett, megbízható személyzettel. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően jártasak vagyunk a speciális, biológiailag veszélyes hulladékok kezelésében és eltakarításában.

Akik felkeresnek minket, általában kíváncsiak arra, hogy mennyi ideig tart majd az adott bűnügyi helyszín kitakarítása. Az ingatlan mérete mellett számos tényező van, ami befolyásolja a munkavégzés időtartamát. A takarítás és fertőtlenítés néhány órát, vagy – szélsőséges esetben – akár több napot is igénybe vehet. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt visszaállítsuk az ingatlan eredeti állapotát.

Felülemelkedünk az extrém körülményeken

Mi a rendőrség munkájának befejeződése után érkezünk: minden veszélyes anyagot, például vért, szövetmaradványt és testnedvet eltávolítunk a tetthelyről. Mondanunk sem kell, hogy ez a munka „erős gyomrot” kíván, nem mindenkinek való. Nem véletlen, hogy hazánkban kevés vállalkozás foglalkozik bűnügyi helyszínek rendbetételével és elhunytak utáni takarítással. Sokat látott és tapasztalt, szakképzett kollégáink az ilyen és ehhez hasonló extrém szituációkban is maradéktalanul helyt állnak, a legnagyobb önfegyelemmel, együttérzéssel és odafigyeléssel végzik a feladatukat. Még a legkétségbeejtőbb körülmények között is maximális tisztelettel bánnak az érintettekkel. Cégünk birtokában van azoknak a speciális igazolásoknak és engedélyeknek, melyek az effajta tevékenységhez szükségesek.

>> Még több információ szolgáltatásunkról a blogon <<

Kezeslábas, védőkesztyű, szemüveg és légzőmaszk – bűnügyi helyszín takarítóként ez a szokásos munkaruházatunk.

Ügyfeleink részére személyre szabott megoldásokat és egyedi árajánlatot biztosítunk.

  • minden potenciálisan fertőző anyagot a hatályos orvosi- és környezetvédelmi jogszabályoknak megfelelően ártalmatlanítunk, veszélyes hulladék tárolására és szállítására alkalmas eszközökkel érkezünk
  • eltüntetjük a nyomokat, mindent alaposan lefertőtlenítünk, szagtalanítunk
  • különleges kezelést alkalmazunk a szagokat okozó baktériumok elpusztításához
  • igény szerint droglaborok, kábítószertanyák nyomainak felszámolásában is részt veszünk
  • eltávolítjuk a rendőrök és a helyszínelők által használt vegyszereket, anyagokat (például könnygáz, ujjlenyomatpor)
  • aszfalt esetén az olajfoltokat, vérmaradványokat is szakszerűen eltűntetjük.

Bűnügyi helyszín takarítás gyorsan, diszkréten és szakszerűen.

Szükségem van rátok

AJÁNLATOT KÉREK!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.