Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Fertőtlenítő takarítás

Fontos különbséget tenni egyszerű takarítás és alapos fertőtlenítés között. Az még önmagában nem elég, ha valami kívülről tisztának látszik.
fertőtlenítés Zella Work

A baktériumok a mindennapi élet részét képezik – ott vannak a talajban, a vízben és a levegőben. Egyes mikroorganizmusok hasznosak, míg mások kifejezetten károsak az egészségre nézve.

A felületekről és tárgyakról származó baktériumokkal való megfertőződés elkerülése érdekében elengedhetetlen a gyakori kézmosás. Ugyanakkor nem moshatunk kezet minden egyes alkalommal, valahányszor csak megérintettünk valamit.

A fertőtlenítés és felülettisztítás fontossága

Fertőtlenítő takarításra nem csak egészségügyi intézményekben, kórházakban, orvosi rendelőkben van szükség. Magánházak, óvodák, iskolák, nagy forgalmú üzletek, éttermek és irodák, társasházak szintén gyakran kérnek fel minket, hogy sterilizáljuk a helyiségeket.

A munka első fázisaként a legfontosabb egy teljes körű takarítás elvégzése. Csak ezután következhet maga a fertőtlenítés.

A koronavírus megjelenése óta még inkább nélkülözhetetlenné vált a kifogástalan higiénia elérése és fenntartása. OTH engedéllyel (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) rendelkező fertőtlenítőszerekkel és környezetbarát módszerekkel távolítjuk el az egészségre veszélyes mikroorganizmusokat és a levegő tisztaságáról is gondoskodunk!

Felülettisztítás

Fontos különbséget tenni egyszerű takarítás és alapos fertőtlenítés között.

Az még önmagában nem elég, ha valami kívülről tisztának látszik. A padlót, a falfelületeket, a használt eszközöket, műszereket és berendezési tárgyakat pillanatok alatt ellephetik a kórokozók…

Hiába nem látod őket, mindenhol ott vannak, és veszélyt jelenthetnek az egészségre! A felülettisztítás során használt anyagok eltávolítják a szennyeződéseket, elpusztítják a vírusokat, gombákat, baktériumokat és jó időre meggátolják szaporodásukat.

Mindig igyekszünk olyan technológiákat alkalmazni, melyek a környezetre nézve sem jelentenek veszélyforrást. Mi nem sumákoljuk el a dolgot, munkánk precizitásában 100%-ig biztos lehetsz!

Felülettisztítási módszerek

Számos módszer létezik arra, hogy eltávolítsuk a felületeken tanyázó szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Az eredményes felülettisztítás és fertőtlenítés kulcsa:

 

  • a biztonságos és minőségi termékekben,
  • a megfelelő, széles hatásspektrumú szerekben,
  • a modern anyagokban, eszközökben,
  • a címkén lévő utasítások és a hatóidő betartásában rejlik.

Jó szívvel ajánljuk az Ecowian bio & környezetbarát tisztítószereit, melyeket mi is előszeretettel használunk. A magyar cég számára a magas minőség mellett kifejezetten fontos a biztonságos alkalmazás és a fenntartható fejlődés támogatása. Termékeik extra kíméletesek a különböző felületekhez.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.