Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Extrém takarítás – Kényszeres gyűjtögetők lakásának rendbetétele

A kényszeres gyűjtögetés (patologikus halmozás) egy olyan magatartási zavar, aminek a beteg külső segítség nélkül nem tud megálljt parancsolni. A lomok egyre csak tornyosulnak, az ingatlan egy idő után szinte teljesen lakhatatlanná válik.
extrém takarítás: kényszeres gyűjtögetők lakásának takarítása Zella Work takarító cég

Ez az extrém takarítás csúcspontja, ha a felhalmozott, kiválogatásra és elszállításra váró tárgyak mennyiségét, illetve a súlyos biológiai veszélyforrások mértékét nézzük.

A kóros gyűjtögetők utáni speciális takarítás érzelmileg és fizikailag egyaránt kimerítő feladat

Az ingatlan, akár egy kacskaringós labirintus – lehetetlen benne normálisan közlekedni. Ráadásul nagy esély van arra, hogy egy nehezebb, leboruló tárgy vagy kacatokkal telepakolt kartondoboz balesetet okoz.

Több méter magas újsághalom, hibás alkatrészek, használt zsebkendők és üdítőitalos palackok. Ez csak néhány olyan féltve őrzött „csecsebecse”, ami egy kényszeres gyűjtögető otthonában tetemes mennyiségben fellelhető. Nem ritka, hogy egy ilyen ingatlanba belépve romlott élelmiszerrel, emberi/állati vizelettel és fekáliával is találkozunk. Ezek komoly fertőzésveszélyt jelentenek, akárcsak a penész és az elszaporodott kártevők.

Mi már hozzászoktunk a zord körülményekhez, viszont egy kevésbé harcedzett rokon, barát vagy ismerős számára mindez igen megrendítő látvány lehet.

Extrém takarítás mesterfokon – így dolgozunk

Az alábbi feladatok elvégzésében számíthatsz ránk:

  • Előzetes állapotfelmérés és egyedi árajánlat
  • Részletes takarítási terv készítése
  • Konténer bérlése és elszállítása
  • Selejtezés és lomtalanítás után minden négyzetcentiméterre kiterjedő száraz és nedves takarítás
  • Szagtalanítás és teljes körű fertőtlenítés

 

Ítélkezés nélkül, nagyfokú diszkrécióval végezzük a munkánkat

Tisztában vagyunk vele, hogy nemcsak a mentális zavarral küzdő személy, hanem a hozzátartozók sem szívesen beszélnek erről a problémáról. Ügyfeleinkhez empátiával fordulunk – megértjük, ha a rokonok, ismerősök nem kívánják a külvilággal (például a szomszédokkal) megosztani a terhet. A speciális takarítás során ezt mindig figyelembe vesszük! Ez az empátia pedig végig kíséri a munkák akkor is, ha elhunytak utáni takarításra van szükség.

A hatékonyságra törekszünk, a veszélyes anyagokat ártalmatlanítjuk, az előírásoknak megfelelően elszállíttatjuk. A használható, de erősen szennyezett tárgyakat, bútorokat és textíliákat újjá varázsoljuk. A munkavégzés során megfelelő védőöltözetet (kezeslábast, kesztyűt és maszkot) viselünk. Miután készen vagyunk, ipari ózongenerátorral valamennyi helyiséget alaposan fertőtlenítjük.

Ingatlankezelő cégeknek, friss lakástulajdonosoknak is szívesen nyújtunk hozzáértő segítséget. Az extrém takarítás szakértőjeként bűnügyi helyszínek, valamint drogfüggők, alkoholisták lakásának rendbetételét is vállaljuk.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.