Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Kárpittisztítás

Szennyezett kárpitnál és szőnyegnél nem csak olyan esetre kell gondolni, amikor például a kiömlő kávé vagy üdítő feltűnő foltot hagy a felületen... Az egyik legnagyobb probléma a porosodás, és így az atkák megjelenése, ami az allergiások számára igazi kínszenvedést okozhat. Egészséges környezet vegyszermentesen – kárpittisztítás & szőnyegtisztítás a jól megszokott Zella minőségben, bio tisztítószerekkel.
kárpittisztítás Zella Work

Kárpittisztítás otthon – Mi történik, ha nem a megfelelő technikát alkalmazod?

Még mielőtt az interneten fellelhető házi praktikák elolvasása után vadul nekiesnél ecettel, esetleg szódabikarbónával a kanapénak, nem árt elgondolkodnod. Vajon az adott szövettípus egyáltalán tisztítható ilyen szerekkel? Nagy valószínűséggel nem! Az ecet kifejezetten maró hatású, a szódabikarbóna könnyen foltokat hagyhat a felületen, és kifehérítheti a szövetet. Az anyag mélyén összegyűlt poratkákat, szennyeződéseket pedig házi szerekkel és „csináld magad” technikákkal egészen biztos, hogy nem tudod majd eltávolítani.

Jaj neked, atka és ágyi poloska!

Szolgáltatásainkat elsősorban szállodák, éttermek és irodaházak veszik igénybe, de az exkluzív boltok, esküvői ruhaszalonok sem engedhetik meg maguknak, hogy visszataszítóan poros, koszos székre, kanapéra ültessék le vendégeiket. Nem csak céges ügyfeleink vannak – a háztartásokban például (a porallergia/atka mellett) komoly gondot okoz az ágyi poloska. Ez az apró méretű lényecske egyáltalán nem ártalmatlan: reggel felkelve csupán annyit fogsz észrevenni, hogy gyanús kiütések jelentek meg rajtad és pokolian viszket a bőröd. Teszünk róla, hogy ilyesmi elő se fordulhasson!

Teljes körű mélytisztítás, atka és ágyi poloska megelőzése és kiűzése a szőnyegből, kárpitozott felületekből

Legyen puha, folt- és allergénmentes, illatos & tiszta a kárpit és a szőnyeg! Szolgáltatásaink cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt elérhetőek:

  • Fotel- és kanapétisztítás (szövet és bőr egyaránt)
  • Egyéb bútorkárpit tisztítás – rekamié, heverő, ágy, matrac, puff, szék és lábtartó
  • Függönytisztítás (levesszük, elvisszük, kitisztítjuk és amikor visszahozzuk, vissza is tesszük a helyére!)

Szőnyegtisztítás hatékonyan – Ne hagyd, hogy a por szétterjedjen a levegőben

Tudtad? Még a legjobb porszívók is csak a szőnyeg rostjainak felső 1/4 részét tisztítják meg. A megrekedt por jelentősen rontja a levegő minőségét – ez az allergiákban szenvedőkre és a kisgyermekekre nézve különösen veszélyes lehet.

Professzionális kárpittisztítás, szőnyegtisztítás – A munkavégzés menete

Nagyon fontos számunkra a környezetbarát szerek alkalmazása. Például egy szállodai matracnál ez azért lényeges, hogy alvás közben ne káros kemikáliákat lélegezz be. Vagy ha a gyerkőc a szőnyegen tologatja a kisautót, esetleg a kedvenc építőkockáival játszik, biztonságos, egészséges környezetben tehesse meg mindezt.

>> Fertőtlenítenéd a levegőt is? Erre is van megoldásunk! <<

A kárpittisztítás során először eltávolítjuk a foltokat, szennyeződéseket, majd ezután jön a precíz mélytakarítás, fertőtlenítés. Ehhez habot és folyékony tisztítószert használunk.

A szőnyegen a gőz és az ipari tisztítógép csodákra képes! A munkát alapvetően helyben végezzük el, csak akkor visszük el a szőnyeget, kárpitozott bútort, ha durva, speciális szennyeződésről van szó (például nagy mennyiségű vér, emberi/állati ürülék – ez viszont már az extrém takarítás kategória).

A professzionális szőnyeg- és kárpittisztítás segít eltávolítani a poratkákat, baktériumokat és egyéb allergéneket, csökkentve az egészségügyi problémák kialakulásának kockázatát.

  • Meghosszabbíthatod szőnyegeid, kárpitozott felületeid élettartamát
  • Egy tiszta szőnyeg jobb levegőáramlást és levegőminőséget biztosít az érintett helyiségben
  • Mintha új szőnyeget, függönyt vagy bútort vásároltál volna anélkül, hogy egy kisebb vagyont kellett volna elköltened

Bio kárpittisztítás, szőnyegtisztítás korszerű, hatékony és környezetbarát módszerekkel.

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.