Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Óvoda, iskola takarítás

Minden szülő jól tudja, hogy ősszel az óvodába, iskolába való visszatéréssel egyben kezdetét veszi a különböző, változatosabbnál változatosabb nyavalyák időszaka. Szerencsére a környezet tisztán tartása, gondos fertőtlenítése lassíthatja a vírusok, baktériumok terjedését, és csökkentheti a megbetegedő diákok, illetve tanárok számát.
óvoda, iskola takarítás Zella Work Kft.

Az iskolai takarítás során a legfőbb cél egy biztonságos, egészséges és produktivitásra ösztönző környezet megteremtése!

Tiszta környezet = hatékonyabb tanulás és elégedettebb dolgozók

Az iskola a gyerkőcök második otthona, ahol naponta akár 6-8 órát is eltöltenek. Ha ez a hely koszos és rendetlen, az elvonhatja a figyelmüket a tanulásról, megzavarhatja a koncentrációt. Ezzel ellentétben a tiszta iskola mindenkit boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz a gyerekektől kezdve a portáson át egészen a tanárokig, akik nagyobb örömmel végzik majd a munkájukat. A diákok kevesebbet fognak hiányozni, ami már önmagában hozzájárul a jobb produktivitáshoz. A dolgozók ritkábban mennek el betegszabadságra, nem kell folyamatosan a helyettesítéssel bajlódni.

Az iskola takarítás szerepe a betegségek megelőzésében

A szennyezett felületek elősegítik a kórokozók terjedését, ezért nem elég, ha a takarítás csak ímmel-ámmal van elvégezve. A légzőszervi megbetegedésekért felelős vírusok, baktériumok (például influenza, koronavírus) még több órán át életben maradhatnak és fertőzhetnek a felületeken megtapadva. Egyetlen négyzetcentiméter sem maradhat ki, az osztálytermektől kezdve a folyosókon át az adminisztratív irodákig mindenhol gondoskodni kell a makulátlan higiéniáról! Napjainkban egyre több gyerek szenved valamilyen allergiás/asztmás megbetegedéstől. Az olyan tünetek, mint a légszomj, a tüsszögés vagy az orrfolyás egy poros, baktériumoktól hemzsegő környezetben felerősödhetnek, tovább súlyosbodhatnak.

Általános takarítás vs. fertőtlenítés

Általános takarítás alatt leginkább a (látható) szennyeződések eltüntetését értjük hagyományos tisztítószerekkel. Ez nem feltétlenül távolítja el a kórokozók 100%-át, de a mikrobák számának csökkentésével így is nagymértékben hozzájárul a betegségek terjedésének mérsékléséhez. Egy oktatási intézményben a (napi) takarítás mellett alapos fertőtlenítésre is mindenképpen szükség van.

Az iskola takarítás során széles hatásspektrummal rendelkező, mégis kíméletes és környezetbarát szerekkel dolgozunk. Megrendelőink kérésére ózongenerátoros fertőtlenítést is végzünk, mely egy roppant hatékony, vegyszermentes baktérium- és vírusölő eljárás.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.