Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

HACCP alkalmi takarítás üzemi és intézményi konyhákban

Teljesíts csillagos ötösre! Ha minket bízol meg a takarítással, nem kell aggódnod a HACCP ellenőrzés miatt. Az alkalmi takarítás során nem látszatmegoldásokra törekszünk, hanem gondoskodunk a makulátlan higiéniáról – így sem a vendégek vagy a beosztottak egészsége, sem az üzlet vezetése nem kerül veszélybe.
HACCP üzemi konyha takarítás

A HACCP  alkalmi takarítás során  gondoskodunk a makulátlan higiéniáról.

Rengeteget kockáztatsz, ha nem tartod be az előírásokat

A takarítás egyik roppant kényes területe egy étterem/üzemi konyha tisztán tartása. Ilyenkor ugyanis különös gondot kell fordítani a higiéniai előírásokra, továbbá arra, hogy az alkalmazott tisztítószerek még véletlenül se érintkezzenek az ételekhez felhasznált alapanyagokkal. Ha az ellenőrzés során rosszul teljesítesz, komoly pénzbírságot kell fizetned. A legrosszabb forgatókönyv pedig az, hogy végleg be kell zárnod a „boltot”.

Ne bízd magad a véletlenre – Alkalmi takarítás üzemi/intézményi konyhákban

Az ÁNTSZ és a HACCP (élelmiszer-biztonsági rendszer) szigorú elvárásokat támaszt a takarítás módját, gyakoriságát, a felhasznált anyagokat és eszközöket illetően. Ez egy laikus számára bonyolult dolognak tűnhet, egy profi takarítócég azonban a kisujjából kirázza a feladatot!

Az alkalmi takarítás során az előírásoknak megfelelő, speciális gépekkel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgozunk. Amikor csak lehetséges, a modern technológiákat környezetbarát alternatívákkal ötvözzük.

Az alábbi feladatokat látjuk el:

Mindegy, hogy egy ötcsillagos fővárosi hotelről vagy egy vidéki általános iskola konyhájáról van szó…

Mi mindig lelkiismeretesen végezzük a munkánkat! Célunk, hogy minimalizáljuk az élelmiszer-előállítás során potenciálisan fellépő egészségügyi kockázatokat és biztonságos, higiénikus környezetet teremtsünk. Az előírásoknak maradéktalanul eleget tevő HACCP takarítási napló készül, amiben rögzítjük a fő munkafolyamatokat.

Így dolgozunk:

  • Megfelelő munkaruházatot viselünk és pontos tervet követünk
  • A magas kockázatú helyektől az alacsony kockázatúak felé haladunk
  • Utólagosan is ellenőrizzük az egyes folyamatok hatékonyságát

Akárki végezte a takarítást, annak eredményéért Te leszel a felelős.

Nem csak a konyhában, hanem az étteremben is szükség van egy alapos fertőtlenítésre? Nézd meg az élelmiszerbiztonságnak megfelelő, étterem fertőtlenítő szolgáltatásunkat!

Alkalmi takarítás üzemi/intézményi konyhákban – bennünk nem fogsz csalódni!

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.