Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Társasház takarítás

A társasház takarítás elvégzése nem mindig sétagalopp.
TÁRSASHÁZ ÉS LÉPCSŐHÁZ TAKARÍTÁS Zella Work Kft.

Ha a tisztaság megteremtése a lakók feladata, akkor hamar elszabadulhat a pokol. Jön az egymásra mutogatás, hogy az aktuális héten éppen ki sumákolta el a kötelező teendőit.

A társasház takarítás elvégzése nem mindig sétagalopp. Nyilvánvaló, hogy egy bűntény, baleset helyszínének a rendbetételét, vagy egy komplett teremgarázs kitakarítását nem érdemes laikus személyre bízni. A társasházkezelő cégek, közös képviselők ilyenkor hozzánk fordulnak segítségért.

Rendszeres feladatok ellátása

Közösségi terek (például liftek) takarítása, lépcsőház takarítás a legnagyobb odafigyeléssel. Megakadályozzuk a kórokozók terjedését, tiszta, egészséges és szemet gyönyörködtető környezetet teremtünk a lakók számára. Eltüntetjük a port, a sarat és a pókhálókat, fertőtlenítjük a felületeket. A korlátok, ajtók- és ablakkeretek kifogástalan tisztaságáról is gondoskodunk.

Alkalmi jellegű/ extrém társasház takarítás

A váratlan eseményekre gyorsan és szakszerűen kell reagálni.

Elhunytak utáni takarítás, bűntények, balesetek helyszínének rendbetétele

A betörés, vandalizmus nyomainak eltüntetése halasztást nem tűrő feladat. Ha vérrel járó baleset vagy bűntény történik, az első és legfontosabb a biológiai veszélyforrás kiiktatása. Ilyenkor szintén azonnali intézkedésre van szükség.

Élő rokonok hiányában egy elhunyt személy lakásának rendbetétele a tulajdonos vagy a házkezelő kötelessége. Extrém szennyeződések eltávolítására szakosodott családi vállalkozásunk teljes körűen kitakarítja és fertőtleníti az ingatlant, a legnagyobb diszkréció mellett.

Tűzeset utáni takarítás, csőtörés, beázás nyomainak eltüntetése

Egy tűzeset után a minden felemésztő korom, hamu és füst nem tűnik el magától. A csőtörés, beázás szemmel látható következményeivel szintén nagyon nehéz megbirkózni. Aggodalomra adhat okot, hogy a szennyvíz olyan kórokozókat terjeszthet, amelyek kifejezetten veszélyesek az emberi szervezetre. Ilyenkor elmaradhatatlan lépés a fertőtlenítő tisztítás és szagtalanítás.

Aszfalt- és garázstakarítás

Guminyomok, üzemanyag foltok, vastag porréteg. Az aszfalt- és garázstakarítás nem mindennapi kihívásokat rejt magában. Még egy több száz négyzetméteres teremgarázst is gyorsan megszabadítunk a szennyeződésektől! A pincék, padlások és raktárhelyiségek takarítása sem fog ki rajtunk.

Takarítás építkezés/felújítás után, átadás előtt

Az építési, felújítási munkálatok során rengeteg törmelék és finompor keletkezik. A festékcseppek üvegfelületekről történő eltávolítása szintén komoly fejtörést okozhat. Környezetbarát tisztítószereinkkel és modern eszközeinkkel alapos munkát végzünk.

Mindenre kiterjedő társasház takarítás – a lépcsőház takarítástól a tűzkármentesítésen át a bűnügyi, baleseti helyszínek rendbetételéig bármilyen feladatot ránk bízhatsz. Legyen az teljesen hétköznapi, vagy akár kifejezetten extrémnek számító!

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.