Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

INGATLAN TAKARÍTÁS

Építkezés utáni takarítás Zella Work Kft. takarító cég

ÉPÍTKEZÉS UTÁNI TAKARÍTÁS

Építkezés után – a nagyobb törmelékek eltávolításán kívül – általában a megbízóra hárul a takarítás feladata. Hatalmas mennyiségű porról és koszról van szó, a festés, burkolás vagy meszelés utáni látványos szennyeződéseket pedig hagyományos tisztítószerekkel képtelenség eltüntetni.


Ezek a szennyeződések rendkívül ragaszkodóak – otthoni eszközökkel – szinte levakarhatatlanok. 

Kíméletes, környezetbarát anyagainkkal és eszközeinkkel vigyázunk a kényes felületek, járólapok és burkolatok épségére, ugyanakkor minden egyes négyzetcentimétert patyolattisztává varázsolunk.

 

Ne tegyél kárt az új burkolatokban, bízd profikra a munkát! Mi kíméletesen, környezet barát módon, csillogóvá tesszük a megújult ingatlant.

FELÚJÍTÁS UTÁNI TAKARÍTÁS

A felújítás után alig várod, hogy az ingatlan újra lakható legyen? Az ilyenkor keletkező szennyeződések – fugafátyol, ragasztómaradványok, festékfoltok – viszont rendkívül ellenállóak. Szakszerűtlen eltávolításukkal könnyen megsérthetjük a friss burkolatokat!

Ugye a Te szekrényedben sincs eldugva egy takarításhoz való védőöltözet? A levegőbe kerülő méreganyagok, penész, és rengeteg por miatt viszont a biztonságos felszerelés elengedhetetlen. Ez nem egy egyszerű portörölgetés! Különleges eszközökre, speciális szerekre van szükség.

 

Mondj búcsút velünk a felújítás utáni felfordulásnak! Segítünk, hogy az építkezés, felújítás után maradéktalanul élvezhesd a megszépült ingatlant.

felújítás utáni takarítás Zella Work Kft.
BANKFIÓK, ÜGYVÉDI IRODA TAKARÍTÁS Zella Work Kft.

LAKÓVÁLTÁS ELŐTTI NAGYTAKARÍTÁS

Mikor egy új lakást megtekintünk, szeretjük magunkat elképzelni benne. De ki tudja elképzelni magát egy koszos otthonban? A helyreállítás pedig – az alapos fertőtlenítéstől a tisztasági festésig – rengeteg időt és energiát igényel.

 

Mindemellett szakértelmet is kíván! A por, kórokozók,  a makacs szennyeződések eltávolítása nem egyszerű feladat. Egy profi takarítóbrigáddal – legyen szó ingatlan értékesítésről, bérbeadásról, lakóváltásról vagy felújítás utáni költözésről – minden takarítási folyamat gördülékenyebbé és stresszmenetesebbé válik. 

 

Ha gyorsan nyitnál ajtót a potenciális vevők vagy bérlők előtt, bízd inkább szakértőkre a munkát! Hamar tökéletes állapotba varázsoljuk a leglelakottabb ingatlanokat is! Neked már csak élvezned kell a tisztaság illatát! 

TÉRKŐ TISZTÍTÁS

Ugye Te is el tudsz képzelni jobb időtöltést, mint a térkő felett görnyedni? Ezt a munkát nem érdemes halogatni! Az idő múlásával egyre több helyen jelenik meg az ellenség: az olajfoltok, makacs szennyeződések, a gaz és moha! 

Ráadásul egy cégnél a hatalmas autóforgalom rengeteg koszt hagy maga után, olajfoltok, koromfoltok, többréteges szennyeződés keletkezik! Ilyenkor jönnek a laikus módszerek:
Gazolás…
Sikálás..
Tömény vegyszerezés…
Igazi rémálom!

 Magasnyomású berendezéseinkkel visszaadjuk a burkolat eredeti szépségét, mindenféle vegyszer nélkül! Hívj minket és segítünk, hogy a térkőtisztítás rémálom helyet egy kellemes élmény legyen.

térkő tiszttás viacolor tisztítás és takartás Zella Work

SZŐNYEG- ÉS KÁRPITTISZTÍTÁS

A makulátlan, kórokozók nélküli szőnyeg- és kárpittisztítására mindenféle laikus tanács kering az online felületeken. Ezek kipróbálása valódi szerencsejáték! Amellett, hogy az eredmény felületes lesz még tönkre is mehet a szőnyeg és a kárpit. 

Ágyi poloskák, poratkák, hangyák és molylepkék serege szaporodhat el a szövetben. Ezektől nagyon nehéz tartósan megszabadulni, különösen agresszív szerek nélkül!

 

Velünk egyetlen porszem sem kerülhet a gépezetbe! Olyan környezetbarát eszközöket és technológiákat alkalmazunk, melyek a kényes felületek, bútorok és berendezési tárgyak állagát is maximálisan megóvják.

NAPELEM ÉS TETŐSZISZTÍTÁS

Egy pár éve még olyan szép volt, most meg ellepi a tetőt a moha, a kosz a és madárürülék? Ráadásul elszíneződött és csúnya… Egy koszos tető viszont nem csak esztétikai probléma, a felhalmozódott szennyeződések súlyos károkat okozhatnak a szerkezetben is.

 

A napelem takarítása ugyanilyen fontos. Sokan meglepődnek, amikor egyszer csak azt veszik észre, hogy ezek az energiatakarékos eszközök már nem működnek olyan jól, mint a kezdetekkor. A rárakódott szennyeződés, akár 30-60%-is ronthatja a teljesítményt!

 

A napelem és a tető cseréje egy kisebb vagyon, így az a legjobb anyagi döntés, ha megnöveled az élettartamukat!  Ne fizess hatalmas felújítási költségeket, spórolj pénzt a tisztasággal!

 

Tetőtisztítás, napelem karbantartás- és tisztítás Zella Work takarító cég
Karácsonyfa elszállítás és a karácsonyfa lebontása - Zella Work

KARÁCSONYFA LEBONTÁS ÉS ELSZÁLLÍTÁS

Ha véget ér a Karácsony, eljön újra a rendrakás és a karácsonyfa bontás ideje.  Míga díszítés lélekemelő feladat, addig a bontást már senki nem végzi szívesen – a kiszáradt fa szúr és a tűlevelek borítják a padlót, ehhez pedig társul a több méteres fenyő magasság és a rengeteg dísz problémája. Azért felrakni jobb móka volt…

 

Intézmény, irodaház, bevásárló központ, magánház – a karácsonyfa-bontással kapcsolatban minden év januárjában utolérhet az érzés, hogy mennyivel jobb lenne, ha lenne egy varázspálcánk és egy suhintással megszűnne minden probléma! A valóságban erre a legegyszerűbb megoldás, ha megbízol a feladattal egy profi takarító csapatot.

 

Legyen rend varázsütésre! Mi elvégezzük helyetted a karácsonyfa-bontási munkát: leszedjük a díszeket, eltesszük az égősorokat, feltakarítjuk a tűleveleket és eltüntetjük a fát is!

ÁRLISTA

Nálunk nem kell félned a bizonytalan áraktól és összegektől! Listaárainkkal könnyen kiszámíthatod, hogy mekkora költségvonzattal kalkulálhatsz.
Ráadásul, jó hírünk van! Már 1500Ft/m2 ártól egy profi takarító csapat állhat rendelkezésedre, akik gyorsan, hatékonyan és szakszerűen látják el az összes rájuk bízott feladatot!

Ajánlatkérésnél mindig figyelembe vesszük igényeidet! Felmérjük, hogy mekkora a takarítandó terület mérete, milyen gépekre és eszközökre lesz szükséged, vagy például megnézzük azt is, hogy milyen a helyiség jelenlegi állapota. 

 

Profi csapatunk minden takarítási kihívást megold és ragyogó tisztaságot varázsol! Legyen szó építkezés utáni takarításról, ablak vagy aszfalt tisztításról, stb. –  Tiszta helyzetet teremtünk: mert egy profi takarítási céget megbízni nem lehet zsákbamacska.

takarítás árak Zella Work Kft.

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.