Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Padlás takarítás

Vastag porréteg, galambürülék, pókháló és mindent beborító kosz, amíg a szem ellát… A padlás takarítás megfelelő eszközök és szakértelem nélkül egy soha véget nem érő feladatnak tűnhet. Különösen, ha egy társasház, bérház hatalmas tetőterében kell rendet tenni.
padlás takarítás Zella Work Kft.

A felhalmozódott madárürülék és az elhullott madártetemek eltávolítása erős gyomrot kíván, védőöltözet hiányában pedig komoly fertőzés, illetve súlyos allergiás roham lehet a „csináld magad” munka következménye.

Az egyik legnagyobb probléma: betegségeket terjesztő galambürülék

Az évek során a társasházak, bérházak padlásán akár több tonnányi galambürülék is felhalmozódhat. A gyomorforgató látvány és az orrfacsaró szag csak az egyik probléma. A galambguanóban található kórokozók (például szalmonella, E.Coli és M. tubercolosis) különösen nagy veszélyt jelentenek az emberi egészségre nézve. Olyan tünetekért lehetnek felelősek, mint a súlyos agyhártyagyulladás, tüdőgyulladás vagy bélgyulladás.

A veszélyes kórokozók és allergén anyagok (ürülékből származó por) a szellőzőn, kéményen keresztül a lakásokba is lejuthatnak. Savas kémhatása révén a szárnyasok végterméke az épületszerkezetben, tetőszerkezetben is komoly károkat okozhat.

Padlás takarítás: leszámolás a kártevőkkel, élősködőkkel

A lomok között és az ürülékben olyan kártevők szaporodhatnak el, mint a tetvek, a bolhák, a különböző férgek és kártevő rovarok. A galambguanóban tanyázó, ágyi poloskához hasonló galambóvantag alapvetően madárvérrel táplálkozik, de ennek hiányában, a lakásokba beférkőzve az emberi vérrel is beéri. Csípése kifejezetten fájdalmas, bőrelváltozást és egyéb allergiás reakciókat válthat ki, valamint betegségeket terjeszthet.

Ezekben a feladatokban segítünk:

  • portalanítás a padlótól a plafonig
  • lomtalanítás, hulladékok elszállítása
  • pókháló-mentesítés és kártevőirtás
  • eltávolítjuk a felhalmozódott galambürüléket, madártetemeket
  • a munkánk része az alapos fertőtlenítés és szagtalanítás

A leghatékonyabb technikákat, tisztító- és fertőtlenítő szereket alkalmazva újra biztonságos, egészséges környezetet teremtünk. Miután végeztünk, a kezelt terület 100%-ban vírus- és baktériummentes! A lomokat, veszélyes hulladékokat a megfelelő helyre szállítjuk el, maradéktalanul betartva az előírásokat. Szükség szerint az ereszcsatorna tisztításáról is gondoskodunk. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a házad teteje tökéletes állapotban legyen, rendeld meg a tető és napelem takarítási szolgáltatást is. 

Padlás takarítás társasházak, bérházak számára – gyorsan, precízen és szakszerűen. Rendelkezünk a szükséges eszközökkel, tapasztalattal és szaktudással az extrém takarítási munkálatok elvégzéséhez.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.