Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

EXTRÉM TAKARÍTÁS

extrém takarítás Zella Work Kft.

EXTRÉM TAKARÍTÁS, SPECIÁLIS TAKARÍTÁS

Vannak olyan takarítási feladatok, melyeket – valljuk be őszintén –, egy „átlagember” nem szívesen vállalna el. Vérfoltokkal és emberi maradványokkal teli bűnügyi helyszín, kényszeres gyűjtögetők utáni förtelmes kosz, emberi és állati fekália…

 

Az efféle szennyeződések eltávolítását már csak azért sem érdemes laikusként végezni, mert a megfelelő eszközök (pl. szükség esetén védőruházat) híján hatalmas a biológiai veszélyforrás.

 

Néhány további példa extrém takarításra: tűzkárok/katasztrófák/balesetek utáni takarítás, drogfüggők, alkoholisták lakásának rendbetétele; elhunytak, hajléktalanok utáni takarítás.

 

Ne aggódj, kötélből vannak az idegeink! Bármilyen hihetetlen körülmények uralkodnak a helyszínen, minket nem lehet zavarba hozni. Felszámoljuk a káoszt és extrém tisztaságot teremtünk!

PADLÁS TAKARÍTÁS

Egy társasház, bérház padlásán a mindent átszövő pókháló-rengeteg és madárürülék csak az egyik kellemetlen meglepetés, amelyet megpillantva a legtöbb ember hanyatt-homlok menekülne. Szerencsére minket keményebb fából faragtak.

 

Kitakarítjuk és lomtalanítjuk a társasházak padlásait: összeszedjük és elszállítjuk a padláson felhalmozódott hulladékot. Megszabadítjuk a társasházak padlásait a madárürüléktől és más szennyeződésektől, kezeljük a felületeket és fertőtlenítünk.

 

Profi szakértő takarító csapatunk az ország számos pontján dolgozik. Maradéktalanul eltüntetjük a lomokat és az ürüléket, majd gondoskodunk a teljes körű fertőtlenítésről.

padlás takarítás Zella Work Kft.
elhunytak utáni takarítás Zella Work Kft.

ELHUNYTAK UTÁNI TAKARÍTÁS

Amikor egy szerettünk itt hagy bennünket, mintha az idő többé nem létezne számunkra. A gyász jó ideig nem engedi, hogy tovább folytatódjanak a megszokott hétköznapok. 

 

Pedig ilyenkor sajnos rengeteg a tennivaló. A mi célunk az, hogy legalább a takarítás terhe ne nyomja a gyászoló hozzátartozók vállát. Ezért indítottuk útjára speciális szolgáltatásunkat.

 

Hozzátartozóként inkább bízd ránk a takarítást! Professzionális segítséget nyújtunk. Kollégáink tapasztaltak, diszkrétek és a legextrémebb körülmények között is helytállnak. 

BŰNÜGYI HELYSZÍN TAKARÍTÁS

Egy bűnügyi helyszín nem túl szívderítő látvány. Ráadásul rengeteg az olyan szennyeződés, ami az élő szervezetekre nézve komoly biológiai veszélyforrást jelent. 

 

Mi történik akkor, ha egy bűncselekmény vagy egy tragikus haláleset után kell rendet tenni? Hozzánk fordulhatsz!

 

  • Te vagy a ház közös képviselője? 
  • Önkormányzati szervként a Ti feladatotok a helyszín rendbetételének megszervezése? 
  • Az ingatlan tulajdonosaként/érintett családtagként nem tudod, kihez fordulj? 

 

Sokat tapasztalt kollégáink még a legextrémebb körülmények között is állják a sarat. 

bűnügyi helyszín takarítás Zella Work Kft.
tűzeset utáni takarítás Zella Work Kft.

TŰZESET UTÁNI TAKARÍTÁS

Ha komolyabb tűzkárról van szó, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy Te magad próbálod meg elvégezni a takarítást. A nagyobb mennyiségű korom ellen a hagyományos háztartási tisztítószerek hatástalanok.

 

A tűzeset utáni takarítás legnagyobb kihívását a makacs fekete korom és hamu, valamint a mindent átható füstszag eltüntetése jelenti. Ha egyedül nem megy, inkább bízd profikra a munkát.

 

Célunk, hogy minél gyorsabban helyreálljon a rend, az érintettek a lakást, irodát, üzemet, egyéb ingatlant amilyen hamar csak lehet, újra birtokba vehessék.

GALAMBÜRÜLÉK TAKARÍTÁS

A galambok imádnak a háztetőkön, párkányokon, padlásokon fészkelni, mi azonban ettől már kevésbé vagyunk elragadtatva. A baktériumoktól hemzsegő galambürülék azontúl, hogy rendkívül gyomorforgató, különböző betegségek melegágya lehet.

 

A guanó magas egészségügyi kockázatot jelent és savasságából eredően az épületszerkezetben, a felületekben is komoly károkat okozhat. Az ürülék a szellőzőrendszert is eltömítheti, melynek javítása drága mulatság.

 

Képzett szakembereink speciális tisztítószerekkel maradéktalanul eltüntetik az ürüléket és gondoskodnak a teljes körű fertőtlenítésről.

galambürülék takarítás Zella Work Kft.
aszfalt takarítás Zella Work Kft

Aszfalttakarítás, baleset utáni takarítás

Az olajfolt, a korom és a balesetek nyomai mélyen beleivódnak az aszfaltba. Ezért az üzemi- és ipari területeken, valamint a társasházak udvarain gyakran elkél a segítség.

 

Aki már próbálta, az tudja, hogy a beton felületek takarítása igencsak macerás művelet. Alapszabály, hogy a megfelelő tisztítási technikák ismerete nélkül nem érdemes belekezdeni a munkába.

 

Célunk, hogy minél gyorsabban helyreálljon a rend. Szakembereink, speciális tisztítószerekkel maradéktalanul eltüntetik a szennyeződéseket.

Eresztisztítás

Évente legalább kétszer – kora tavasszal és ősz végén – rendbe kell tenni az ereszcsatornát. Az eresztisztítás elbliccelése költséges javításokat eredményezhet, szélsőséges esetekben a vízkár komoly szerkezeti roncsolódásokat okozhat az épületben.

 

 Az ereszcsatorna tisztítás szinte valamennyi épülettípusnál egy kihagyhatatlan karbantartási projekt. Több emelet magas társasház, irodaház vagy egyéb cégépület esőcsatornájának karbantartása pedig speciális módszereket, eszközöket igényel.

 

Képzett és tapasztalt szakembereink segítenek – gyorsan ugyanakkor körültekintően végzik az eresztisztítást. 

eresztisztítás Zella Work

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.