Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Garázs takarítás

Egy mélygarázsban, teremgarázsban vagy parkolóházban már néhány hónap alatt rengeteg por és egyéb (zsíros, olajos) szennyeződés tud lerakódni. A falak elszíneződnek, megsárgulnak, a padló annyira koszos, hogy már a felfestések sem látszódnak. Nincs mese, ezt a problémát minél hamarabb orvosolni kell. Garázs takarítás akár több ezer négyzetméteren – keresd a Zella Work lelkes és kitartó csapatát!
garázs takarítás Zella Work Kft.

Mi jelenti ilyenkor a legnagyobb kihívást?

Egy mélygarázsban, teremgarázsban naponta több száz gépkocsi otthagyhatja a nyomát: a gumicsíkot, a kifolyt benzint, gázolajat és a kipufogóból kiömlő kormot… Ja, és ott van az a rengeteg szemét, amit az autótulajdonosok úton-útfélen eldobálnak.

Ezeket eltávolítani izzasztó meló, hagyományos módszerekkel nem érdemes próbálkozni. Megnéznénk azt a bátor, eltökélt jelentkezőt, aki egy szál seprűvel, felmosóval és egy vödörrel a kezében makulátlanul tisztává varázsol egy 1000 négyzetméteres garázst, mondjuk cirka 24 óra alatt (ha ismersz ilyen embert, légy szíves szólj nekünk is)!

Nem szükséges tovább ragozni, egyértelmű, hogy ide profi segítség kell.

Garázs takarítás, mélygarázs takarítás – így dolgozunk a Zella Worknél

Már néhány hónap alatt is rengeteg por és olajos, zsíros szennyeződés halmozódhat fel, melyek eltávolítása az idő múlásával egyre nehezebbé válik. A rendszeres tisztítás és karbantartás jó eséllyel növelheti a mélygarázs, teremgarázs értékét, illetve meghosszabbíthatja annak élettartamát.

A garázstakarítás előkészületei során letakarjuk az összes füst-és szén-monoxid érzékelőt, felseperjük a nagyobb törmelékeket. Hatékonyan fellépünk a kiömlött benzin- és olajfoltok ellen!

Ipari erősségű seprő-, felmosó- és súrológépek, gőztisztító berendezés… kizárólag nagy teljesítményű eszközökkel lehet tökéletes végeredményt elérni. Simított beton, műgyanta, aszfalt és hideg burkolat – mindig olyan technikákat vetünk be, melyek igazodnak az adott felület jellemzőihez.

Még többszöri kezelés során sem sértjük meg, vagy marjuk fel a padlózatot.

A teremgarázs, parkolóház, mélygarázs takarítás során:

  • környezetbarát szerekkel dolgozunk, melyek nem jelentenek veszélyt az élő szervezetekre.
  • a szennyvízelvezetésre vonatkozó előírásokat is maradéktalanul betartjuk.
  • a gyorsaság nálunk hatékonysággal párosul.

Ha a kosz mértéke már elviselhetetlen, eljött az ideje a nagytakarításnak. A padlózat mellett a falak, a mennyezet, a csövek, oszlopok, ablakok és világító testek tisztaságáról egyaránt gondoskodunk. Fertőtlenítő takarítást is végzünk.

Szolgáltatásaink magánszemélyeknek

Irigykedve nézed a szemközti társasházház ragyogóan tiszta, rendezett garázsát? Hogyan tartja rendben a szemközti ipari telep a parkolóját? A „szomszéd fűje mindig zöldebb”, de ne aggódj, a Tiéd is lehet ilyen! Ráadásul nem Neked kell majd hosszú órákat, vagy akár napokat eltöltened a helyiség rendbetételével. Bízd a munkát a Zella Workre!

A garázs általában azoknak a tárgyaknak (sokszor kacatoknak) a gyűjtőhelye, amivel nem nagyon tud az ember mit kezdeni. Magasan képzett és tapasztalt takarítócsapatunk a társasház vagy a cég garázsát egy sokkal funkcionálisabb térré alakítja át!

Azaz kirámoljuk és elszállítjuk a felesleges lomokat, leszedjük a pókhálókat, eltávolítjuk a padlóról és a falakról a makacs szennyeződéseket. Mindezt néhány óra alatt, szuper gyorsan és alaposan. A penész ellen is rengeteg jól bevált praktikát ismerünk.  

Szabadulj meg a kosztól és a káosztól!

A garázstakarítás lépései a Zellaworknél:

#1 A tárgyak kipakolása, kiválogatása

#2 Mélytisztítás, a szennyeződések eltávolítása fentről lefelé haladva

#3 Utolsó lépésként nincs más hátra, mint bezsebelni az elismerést az elégedett ügyféltől, vendégektől

Garázs takarítás, mélygarázs takarítás képzett szakemberekkel

és nagy teljesítményű eszközökkel…

Ez az, amit keresel!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.