Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Térkő tisztítás

A frissen lerakott térkő csodaszép látványt nyújt, idővel azonban, a használatból eredően különböző szennyeződések jelennek meg rajta. A fugák között felbukkanó moha és gyom szintén irgalmatlanul bosszantó tud lenni, ezeket nagyon nehéz eltávolítani a felület megsértése nélkül. A rendszeres és alapos térkő tisztítás a Zellaworknél teljes körű karbantartást jelent, melynek segítségével a burkolat újból ragyogó, foltmentes, élénk színű lesz!
térkő tiszttás viacolor tisztítás és takartás Zella Work

Viacolor takarítás: a térkő legnagyobb ellenségei

A szívós gyomok és az árnyékosabb helyeken tanyázó moha valóságos dzsungellé változtathatják a gyönyörű, méregdrága térkövek felületét. A kézi gyomlálást végezve már 5 perc után elkezd szitkozódni az ember, és úgy érzi, hogy leszakad a dereka – sziszifuszi munka ez, hiszen a megfelelő technika ismeretének hiányában mérget vehetsz rá, hogy a növények rövid idő után újból előbújnak. Kapával meg végképp nem érdemes nekiesni a térkőnek, hiszen nemcsak, hogy teljesen értelmetlen, de még kárt is tehetsz a felületben.

Egy forgalmas cégnél nagy a jövés-menés, az autók zsíros benzin- és olajfoltokat csepegtetnek a térkőre, nem beszélve a kipufogókból kiáramló koromról. Valódi rémálom! Le kell, hogy lombozzunk (bocsi): sajnos a zsíros, olajos eredetű szennyeződések nem fognak „csak úgy”, maguktól kikopni. Jó hír, hogy cégünk erre is tud hatékony megoldást!

>> Ha már tiszta a térkő, jöhet az eresz – eresztisztítás a ZellaWorknél <<

Térkő tisztítás felület- és környezetbarát módszerekkel

A térkő takarítás rendkívül pepecselős munka, főleg, ha a burkolat már hosszú ideje el van hanyagolva, illetve ha nem vagy biztos abban, hogyan is kellene csinálnod. Tudtad? A gőz és a forró víz ereje csodákra képes a kültéri burkolatokon, környezetbarát, és nem teszi tönkre a felületeket. Persze csakis akkor, ha a nyomás és a hőfok megfelelően van beállítva – egyébként maradandó sérüléseket okozhat a térkövön, szóval ezzel sem érdemes egyedül kísérletezned. A magasnyomású mosó nemcsak a külső felületről, de a hézagokból, résekből is szuperül eltávolítja a szennyeződéseket.

Vegyszereket csak a legvégső esetben alkalmazunk, akkor is a biológiailag lebomló, semleges (nem pedig savas!) kémhatású termékeket részesítjük előnyben, megőrizve a burkolat eredeti szépségét és garantálva a hosszú élettartamot. Amennyiben nagyon makacs, kifejezetten zsíros szennyeződésről van szó, a kíméletes vegyszereket kombináljuk a magasnyomású mosóval. Először felvisszük a készítményt a felületre, majd az optimális hatóidő leteltét követően forró vízzel átöblítjük.

Viacolor tisztítás cégeknek – mindig a térkő anyagának és állapotának megfelelő, kíméletes eljárást választjuk ki, ami a legjobb eredményt biztosítja. Térkő tisztítás ára már 1500 Ft nm2-től.

AJÁNLATOT KÉREK!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.