Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Takarítás árak

Takarítás ár – Nem árulunk zsákbamacskát! Az alábbiakban könnyedén tájékozódhatsz árainkról. Az, hogy pontosan mennyiért végezzük el az adott munkát, több tényezőtől függ. Számít például a kitakarítandó helyiség mérete, az ingatlanban uralkodó állapotok, illetve az, hogy milyen eszközökre, takarítószerekre lesz szükségünk.
takarítás árak Zella Work Kft.

Építkezés utáni takarítás árak

Az építkezés piszkos munka. Az utána következő takarítás pedig majdnem ugyanennyi nehézséggel jár. Egy mikroszálas törlőkendővel és egy szimpla felmosóval itt nem sokra mész! Szinte nincs olyan felület, amit ne lepne el teljesen a por, vagy ne csúfítana el egy makacs festékfolt. Pedig az ingatlan csakis akkor számít kulcsrakésznek, ha a padlótól a plafonig minden makulátlanul ragyog!

Felújítás utáni takarítás ár

6-8 óra… Akár ennyi időbe is telhet, mire egyetlen(!) ablakról levakarod a felújítás során keletkező szennyeződéseket. És akkor ott van még a járólap, amiről valódi művészet úgy eltüntetni a fugamaradványokat, hogy közben ne sértsd meg a felületet. A felújítás utáni nagytakarítás árak változóak. Alapvetően 2000 Ft/m2-től rendelheted meg a szolgáltatásunkat. Az ingyenes helyszíni felmérést követően egyedi árajánlatot kapsz tőlünk!

Térkőtisztítás ár

Ha szeretnéd megőrizni a térkő szépségét, illetve gondoskodnál annak hosszú élettartamáról, a rendszeres tisztítás elengedhetetlen. Ez sokak számára szintén „nemszeretem” takarítási munka, amit vagy jól csinálsz, vagy (inkább) nem csinálsz sehogy. Speciális gépek és megfelelő folteltávolító szerek hiányában akár napokig súrolhatsz, a várt eredmény akkor is elmarad. Szóval bízd inkább profikra a feladatot! Az 1500 Ft/m2-től induló takarítás ár minden teendőt magában foglal, ami ahhoz kell, hogy a VIACOLOR, térkő újra régi pompájában tündököljön!

Ablaktakarítás árak

Az építkezés- vagy felújítás utáni takarításnál az egyik legkényesebb kérdés az ablakra ragadt szennyeződések eltávolításának módja. Az üveget ellepi a por és a festéknyomok, ráadásul a kereten és a tokon is bőven akad piszok. A kaparó pengével könnyen felsérthető a felület, ezért az ilyen jellegű ablaktakarításhoz – a türelem mellett – óvatosságra is szükség van. Az irodai ablakok tisztítása szintén szakértelmet igénylő feladat, különösen, ha több tíz emeletnyi magasságba kell feljutni. 

Takarítás ár Aszfalttisztítás

Aszfalttisztítást 2500 Ft/m2-től vállalunk. Ebbe a kategóriába a zsíros olajfoltok eltávolításától a balesetek véres nyomainak eltüntetéséig rengeteg dolog beletartozik. Ezek mind speciális szennyeződések, amik hajlamosak mélyen beivódni a felületbe. Ennek ellenére kényesen ügyelünk a beton, aszfalt épségére, illetve az élő környezetben sem okozunk kárt.

Kiköltözés utáni, lakásátadás előtti takarítás

Ha ki szeretnél adni egy lakást, alapvető elvárás a kifogástalan tisztaság.  Bérlőként, mielőtt kiköltöznél, kutya kötelességed rendet rakni és kitakarítani. Amennyiben új lakásba költözöl, vagy felújítás után visszatérsz régi otthonodba, valószínűleg az ingatlan rendbetétele a legutolsó dolog, amihez kedved lesz. A Zella Workre mindhárom esetben számíthatsz! A takarítás ár ilyenkor igen kedvezően alakul, 1500 Ft/m2-től indul.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.