Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

ZELLA WORK – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban, jó helyen jársz!

Valószínűleg nem tudsz olyan takarítási feladatot mondani, ami nekünk fejtörést vagy kellemetlenséget okozna! Ha kell, tisztává varázsolunk egy bűnügyi helyszínt, vagy akár egy sajnálatos haláleset után is megoldjuk a mások által nem kívánt feladatokat. Ha arra van szükség, letakarítjuk a makacs galambürüléket a háztetőről, illetve újra lakhatóvá tesszük az ingatlant tűzkár után.

 

Szolgáltatásainkat az ország egész területén igénybe veheted. A felületek és a környezet megóvása érdekében, amikor csak lehetséges, bio tisztítószerekkel dolgozunk. Sumákolás és pepecselés helyett szuper alaposak és rendkívül gyorsak vagyunk, ja, és a megbeszélt időpontban kiérkezünk a helyszínre. Nem csak hét közben, munkaidőben végezzük el a takarítást. Akkor megyünk, amikor Neked is alkalmas!

Építkezés, felújítás utáni takarításnál az alábbi díjszabással dolgozunk.

 

Versenyképes árainkat maximálisan a Te igényeidhez igazítjuk, ezért a legtöbb esetben egyedi árajánlat készül. 

 

Áraink olyan tényezőkön alapulnak, mint például:

  • a kitakarítandó helyiségek és négyzetméterek száma
  • az iroda vagy ingatlan állapota, a szennyezettség mértéke
  • a takarítás jellege (extrém takarítás, fertőtlenítés, felújítás utáni takarítás…stb.)
  • a munka elvégzéséhez szükséges becsült idő
  • a nyújtott szolgáltatás rendszeressége, helyszíne és időpontja
  • a használt eszközök és tisztítószerek

Arra kérünk, hogy:

  • tedd hozzáférhetővé az ingatlant (kulcs, belépési kód, vagy legyen valaki, aki beenged minket).
  • kapcsold ki a riasztórendszert vagy add meg nekünk a kódot, hogy ezt megtehessük (és amint végeztünk, újra aktiválhassuk).
  • pakold el azokat a tárgyakat, melyek akadályoznának minket a hatékony munkavégzésben (iratok, papírok, személyes tárgyak…stb.).

A szükséges felszerelésről és a hatékony ugyanakkor környezetbarát tisztítószerekről 100%-ban mi gondoskodunk!

Mindent megteszünk azért, hogy ilyen ne forduljon elő. Évi 50 millió forintig rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással, szóval, ha mégis probléma adódna, megtérítjük a károd! Kizárólag megbízható, felelősségteljes kollégákkal dolgozunk, érvényes erkölcsi bizonyítványt is kérünk. Nem „matatunk” a személyes tárgyaid között, de amennyiben mégis üzleti titok, bizalmas információ kerülne a birtokunkba (pl. belépési kódok), azt harmadik félnek nem adjuk tovább. Ezt szerződésbe is foglaljuk.

Cégünk elsősorban alkalmi takarítási feladatokra specializálódott. Legyen szó tűzkárról, csőtörésről, balesetről vagy egy küszöbön álló ellenőrzésről, a Zella Work felkészült csapata makulátlan tisztaságot teremt!

Csak ha szeretnéd, de egyébként nem szükséges. Onnantól kezdve, hogy bejutottunk az ingatlanba, mindent mi intézünk. A kulcsokat, belépési kódokat szakszerűen és biztonságosan kezeljük!

Egy 12-15 fős takarító brigáddal dolgozunk. Csapatunkba kizárólag olyan megbízható kollégákat válogattunk össze, akik valóban értik a dolgukat, rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és nem riadnak vissza a kemény munkától.

Sokféle feladatot elvégzünk a makulátlan tisztaság és higiénia érdekében. Kiegészítő szolgáltatásként kérhető például vakolás és festés, kártevőirtás. Ezeket a teendőket olyan alvállalkozók látják el, akikkel már hosszú évek óta kifogástalan az együttműködésünk, így a munka minőségére garanciát tudunk vállalni.

Cégünk a takarításon felül szőnyeg- és kárpittisztítással is foglalkozik (kanapé, ülőgarnitúra, irodai székek, fotel és ágy szövetének megszabadítása a foltoktól, baktériumoktól, poratkáktól).

A korábban egyeztetett időpont előtt 48 órával van lehetőséged lemondani/átütemezni a takarítást. Minden esetben próbálunk megfelelő időpontot találni. Azonban, ha későn ütemezed át a takarítást, fertőtlenítést, vagy egyáltalán nem értesítesz minket,  a szolgáltatás díját felszámoljuk, mert a kiesett munka számunkra anyagi veszteséget jelent.

Nem találtad meg a választ kérdésedre?
Keress minket elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk Neked!