Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Ismerj meg minket

Tudjuk, hogy mit vársz el egy takarító cégtől! Családi vállalkozásunk több mint 10 éve alakult, és alapvető értékeinkből azóta sem engedtünk. Ügyfeleink elégedettsége mellett fontos számunkra a környezet védelme: olyan hatékony, ugyanakkor a fenntartható fejlődést is támogató eszközöket és módszereket alkalmazunk, mint például a szelektív hulladékgyűjtés vagy a környezetbarát tisztítószerek.

 

Rengeteg tapasztalatra tettünk szert az elmúlt évek során, számunkra nincs lehetetlen vagy meghökkentő feladat. Az egyszerű irodai ablaktisztítástól a bűnügyi helyszín takarításig, bármilyen munkát nyugodt szívvel ránk bízhatsz! 

  • 10+ év szakmai tapasztalat
  • takarítás megbízható, képzett szakemberekkel
  • ötcsillagos ügyfélélmény
  • szakmai felelősségbiztosítás 50 millió forint éves összeghatárig
  • országos elérhetőség

Zella Work

TAKARÍTÁS GYORSAN ÉS PRECÍZEN

Nem kapkodunk, mindenre időt szánunk, ugyanakkor több éves tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan elvégezzük a ránk bízott feladatokat.

BECSÜLETES, LELKIISMERETES MUNKAVÉGZÉS

Minden egyes elvállalt munkát úgy teljesítünk, mintha a saját ingatlanunkról lenne szó (sőt, még annál is alaposabbak vagyunk). Ha minket választasz, értékeid is biztonságban vannak!

KORSZERŰ, KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIÁK

A durva, erősen maró hatású vegyszerek ideje leáldozott! Olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, melyek a felületek épségére és a környezetre nézve egyaránt veszélytelenek.

RUGALMAS, KREATÍV MEGOLDÁSOK

Igazodunk időbeosztásodhoz és speciális igényeidhez! Nem kell törnöd a fejed, mi mindenre találunk helyetted megoldást. Neked már csak a makulátlan tisztaságban kell gyönyörködnöd.

Médiamegjelenések

Blikk - Gyilkosság utáni takarítás

2022. júl. 26.

„A munkavégzés környezete sokak számára egyenlő a komfortos irodával, amit a munkatársak beszélgetése, és frissen pörkölt kávé illata leng körbe. Egészen más a helyzet azonban egy katasztrófatakarító esetében, akinek akár véráztatta falak között kell elvégeznie napi feladatait.”

TV2 - Tűzeset utáni takarítás

2022. júl. 17.

A ház tulajdonosa, Dr. Varga Tibor Róbert mesélt a TV2-nek (lásd 19 perc 52 másodperc) a szerencsétlen esetről. Az ingatlan konkrétan nem égett le, de a szélsőségesen magas, 1400-1600 Celsius-fokos hőmérséklet és a koromfekete füstfelhő komoly károkat okozott. Tibor és felesége szinte azonnal felkerestek minket, hogy segítsünk nekik visszaállítani a lakás eredeti állapotát. A füstszag annyira beitta magát a felületekbe, hogy azt csak speciális ipari megoldásokkal, például ózongenerátoros fertőtlenítéssel lehet eltüntetni.

A tűzesetet követő takarítás során a legfőbb célunk az, hogy amilyen hamar csak lehetséges, újra lakhatóvá tegyük az ingatlant. Az elhunytak utáni takarítás során közvetve segítünk ügyfeleinknek a gyász feldolgozásában, a továbblépés megkezdésében. Önkormányzattól, rendőrkapitányságtól több alkalommal kaptunk már megbízást egy-egy bűnügyi helyszín rendbetételére, ahol extrém körülmények uralkodtak.

Manna FM - Elhunytak utáni és katasztrófa takarítás

2022.

A katasztrófa takarítás (vagy extrém takarítás) egy viszonylag új keletű fogalom. Egy magánember nem csak akkor kérhet segítséget egy profi takarító cégtől, ha otthona általános tisztán tartásáról van szó. Sajnos előfordulnak speciális élethelyzetek, amikor az időhiány mellett olyan tényező is közrejátszik, mint egy erőteljes érzelmi trauma.

TV2 - A Zella Work átalakulása

2022. jún. 26.

A Zella Work története közvetlenül a 2008-as gazdasági válság után indult útjára. Cégünk története a kezdetektől: A vállalkozás évről évre szépen fejlődött, azonban a COVID hamar keresztülhúzta a számításainkat. Főként ipari- és oktatási létesítményeket takarító cégünk fokozatosan átalakult, új szolgáltatásokkal bővült. Így került a képbe az elhunytak utáni (és bűnügyi) takarítás, melyekre már a kezdetektől hatalmas igény mutatkozott. A hozzánk forduló, komoly érzelmi megrázkódtatást átélő ügyfelek nagyfokú diszkréciót és empátiát várnak el, melyet tőlünk meg is kapnak.