Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Bűnügyi helyszín takarítás

Ha egy közeli hozzátartozónk bűncselekmény áldozata lett vagy önkezével vetett véget életének, az első, ami eszünkbe jut, az valószínűleg nem a takarítás. Ilyenkor két lehetőség van: vagy mi magunk végezzük el a helyszín rendezését, rendbeszedését, vagy speciális takarítócéget fogadunk.
bűnügyi helyszín takarítás Zella Work Kft.

Bűnügyi helyszín takarítás – * Nem ajánlott, hogy a családtagok vagy az ingatlantulajdonosok vegyék a nyakukba ezt a lelki és fizikai terhet. Ha valaki nincs erre megfelelően kiképezve, előfordulhat, hogy nem fertőtleníti 100%-os hatékonysággal a területet – Ez pedig súlyos fertőzésekhez vezethet!

Munkavégzés extrém körülmények között – bírjuk a gyűrődést

A takarítás a legtöbb ember számára közel sem idegen terep. Nap mint nap sepregetünk, port törlünk vagy éppen porszívózunk a saját otthonunkban. Az extrém takarítás azonban már egy teljesen más terület.

Cégünk nem csak általános takarítási feladatokat lát el. Sokat láttunk és tapasztaltunk az elmúlt években. Felszámoltuk a káoszt kényszeres gyűjtögetők otthonában, tűzkárok, katasztrófák nyomait tüntettük el, üzemi balesetek után takarítottunk. Nincs olyan extrém körülmény, mellyel a ZellaWork csapata még ne találkozott volna! Speciális takarítási feladatokkal kizárólag olyan munkatársakat bízunk meg, akik valóban bírják a gyűrődést… Olyanokat, akik szakmai profizmusuk segítségével felül tudnak emelkedni a nem mindennapi körülményeken.

Az ilyen típusú munkavégzés igencsak eltér a szokványos takarítási megbízásoktól. Például mélyrehatóan ismerni kell a speciális szennyeződések jellemzőit, a tisztítószerek optimális behatási idejét, valamint a betartandó munkavédelmi előírásokat. Kollégáink magasan képzett szakemberek, akik kifejezetten bűnügyi helyszínek rendbetételére specializálódtak.

Bűnügyi helyszín takarítóink legfontosabb készségei:

  • empátia, együttérzés
  • az érzelmek kontrollálásának képessége
  • precizitás, a részletekre való odafigyelés
  • lelkiismeretes, gyors, célorientált munkavégzés
  • segítőkészség, magas érzelmi intelligencia
  • nagyfokú fizikai állóképesség

Bűnügyi helyszín takarítás a Zellaworknél

A rendőrség feladatkörébe nem tartozik bele az ingatlan kitakarítása, fertőtlenítése. Hagyományos takarítócéget könnyű találni. Viszont kevés az olyan szakember, aki például a nagy mennyiségű vér láttán képes higgadt maradni, és profi módon el tudja látni a munkáját. Ezek vagyunk mi! Kollégáink mindig a megfelelő védőruházatot, felszerelést, vegyszereket és technikákat alkalmazzák.

Visszaállítjuk az ingatlan eredeti, biztonságos és higiénikus állapotát, ártalmatlanítjuk a veszélyes anyagokat. Eltüntetjük a helyszínelés nyomait – a különböző jelölő, nyomelőhívó- és rögzítő anyagok maradványait. Ózongenerátor segítségével leszámolunk a nemkívánatos szagokkal.

Tesszük mindezt a legmélyebb együttérzéssel és empátiával, megőrizve hidegvérünket.

A tisztítási protokollt nagyban meghatározza a szennyeződés típusa. Munkánk során mindig hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen igyekszünk eljárni. Arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb kárt okozzuk például a csempében, padlóburkolatokban. Persze vannak helyzetek, amikor a bűnügyi helyszín takarítás utáni lakásfelújítás elkerülhetetlen.

Takarítás bűncselekmény áldozata után – Mi jelenti a legnagyobb kihívást?

Ha egy szerettünk váratlanul, minden előzetes jel nélkül hagy hátra minket, az hihetetlenül traumatikus élmény. Ennek tipikus példája az amikor valaki bűncslekmény áldozatává válik, vagy öngyilkos lesz. Függetlenül attól, hogy vannak-e látványos nyomok, a biológiai veszély minden esetben valós probléma. A ZellaWorknél odafigyelünk a biztonságos munkavégzésre, maradéktalanul betartjuk a javasolt egészségügyi protokollokat.

Az is előfordul, hogy valaki az otthonában tartott lőfegyverrel vet véget az életének. Ez egy elképesztően brutális módszer, mely során a legnagyobb kihívást az egész ingatlanban megtalálható vér és emberi maradványok jelentik. Előbbi makacsul beissza magát a különböző szövetekbe és kárpitokba, valamint a parketta alá is beférkőzik. A vér és egyéb testnedvek maradéktalan eltávolításához különleges anyagokra és eszközökre, illetve speciális szaktudásra van szükség. Meg nem utolsósorban határtalan érzelmi tűrőképességre… 

Gyászoló családtagként tudnod kell, hogy nem vagy egyedül!

Az élet már sohasem lesz ugyanolyan. De mi segítünk továbblépni…

Bűnügyi helyszín takarítás a legnagyobb körültekintéssel, cégek és magánszemélyek számára. Eltüntetjük az erőszakos cselekmény nyomait. A veszélyes anyagokat ártalmatlanítjuk, gondoskodunk a kellemetlen szagok megszüntetéséről és a használhatatlan holmik, berendezési tárgyak elszállításáról.

Kérdéseid vannak? A GYIK oldalunkon sok mindenre választ találsz, de talán a legegyszerűbb ha felveszed velünk a kapcsolatot!

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.