Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Fertőtlenítés az utakon – Ki takarít fel, ha hatalmas a rumli?

Az elmúlt időszakban több közútkezelő társaság is felkeresett minket azzal a kérdéssel, hogy el tudnánk-e távolítani a balesetek, gázolások, egyéb káresemények után keletkező speciális szennyeződéseket. A válaszunk: természetesen igen!
fertőtlenítés az utakon Zella Work

Fertőtlenítés az utakon – Vér, állati- és emberi maradványok, járműből kiboruló tárgyak, kiömlő agyagok takarítása. A Zella Workre ebben is számíthatsz!

Közúti balesetek nyomainak eltüntetése

Egy – akár halálos, akár emberi életet nem követelő – közúti baleset rengeteg nehezen eltüntethető nyomot hagy maga után. A különböző törmelékek (például műanyagdarabok és üvegszilánkok) eltakarítása meglehetősen körülményes feladat.

Az úttestre kifolyt ragadós, gyakran gyúlékony folyadékok (például üzemanyag, fagyálló, akkumulátorsav) szintén rengeteg fejtörést tudnak okozni.

Nem beszélve a makacs vérnyomokról, emberi maradványokról, amelyek veszélyes anyagoknak minősülnek, így eltávolításuk, illetve maga a fertőtlenítés is csak a megfelelő biztonsági protokollok betartásával végezhető.

Állati esetek

Egy szerencsétlen agyonlapított macska nem túl szívderítő látvány. De ez csak az egyik probléma. Már egy ennél kisebb termetű állat (például egy elhullott nyest vagy patkány) is rendkívül veszélyes az éjszaka közlekedőkre.

Legyen nappal vagy éjjel, egy nagytestű szarvassal vagy vaddisznóval találkozás pedig elég esélyes, hogy balesetet okoz.

A tetemek kórokozókat terjesztenek, így eltávolításukról amilyen hamar csak lehet, gondoskodni kell. Alapos fertőtlenítésre itt is szükség van, hiszen az aszfalt és a baleset közvetlen környezete vérrel, maradványokkal általában erősen szennyezett.

A fertőtlenítés eszközei – Mivel takarítunk?

A közutak, magánutak takarításához manuális eszközöket és munkagépeket egyaránt használunk. A hagyományos „házi” módszerek itt nem vezetnek eredményre. A leghatékonyabb tisztítószereket vetjük be, és amikor csak módunkban áll, környezetbarát termékekkel dolgozunk. Lehetőség szerint kerüljük a durván maró, erősen savas kémhatású vegyszereket, amelyek kárt tennének az útburkolatban.

Ipari teljesítményű eszközök és megfelelő szaktudás nélkül képtelenek lennénk elvégezni a feladatunkat. Szerencsére mindkettő a rendelkezésünkre áll.

Magasnyomású mosóval, speciális seprő-, felmosó- és súrológépekkel, valamint a megfelelő készítmények alkalmazásával még a vér, illetve a zsíros, olajos szennyeződések is nyom nélkül eltávolíthatóak.

Fertőtlenítés az utakon, balesetek, gázolások, egyéb káresemények helyszínének rendbetétele közútkezelő társaságok, katasztrófavédelmi- és egyéb állami szervek számára.

Egy megbízható, országosan elérhető takarítócég vagyunk, akik vállalnak extrém takarítást.

 

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.