Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Rendet teszünk odafenn: tetőtisztítás, napelem karbantartás tisztítással

Tető, ami évtizedekig nem szorul javításra? A napelemek akár 30%-os teljesítménynövekedése? Jól hangzik, nem igaz? Elmondjuk, hogyan érheted el!
Tetőtisztítás, napelem karbantartás- és tisztítás Zella Work takarító cég

Tetőtisztítás, napelem karbantartás- és tisztítás – az egyik leghasznosabb szolgáltatásunk cégek és magánszemélyek számára.

A tető: ritkán látod, mégis takarítanod kell

Mindig erre gondolj, amikor nem foglalkozol a tetővel: a szennyeződések felhalmozódása nemcsak esztétikai problémát jelent – hosszú távon akár súlyos károkat is okozhat a szerkezetben.

Majd az eső elintézi helyettem!” – ez abszolút téves hozzáállás. Lehet, hogy eltávolítja a könnyű port és néhány falevelet, de az olyan makacs szennyeződések, mint a moha és házi módszerekkel levakarhatatlan madárürülék, továbbra is ott maradnak.

A szakszerű takarítás nemcsak a tető esztétikájához, hanem annak tartósságához is hozzájárul, jelentősen meghosszabbíthatja az élettartamot. Gondolkodj racionálisan: a tetőtisztítás ár megfizetése elenyésző ahhoz képest, amennyibe egy későbbi javítás kerülhet!

Legyen a napelem egy valóban hosszú távú befektetés!

A napelem az egyik legszuperebb emberi találmány, hiszen környezetbarát és költséghatékony megoldást kínál az elektromos áram előállítására. Valószínűleg te is ezért szereltetted fel.

Sokan meglepődnek, amikor egyszer csak azt veszik észre, hogy ezek az energiatakarékos eszközök már nem működnek olyan jól, mint a kezdetekkor. A por, a madarak által hagyott ürülék és más szennyeződések mind gátolhatják az optimális működést, akár 30-60%-kal csökkenthetik a teljesítményt.

Egy alapos napelem tisztítás segítségével azonban ismét csúcsra járathatod ezeket az energiatermelő csodákat! A képlet egyszerű: az optimális állapotban lévő napelemek több energiát tudnak felvenni, és így több áramot állíthatnak elő.

Tetőtisztítás, napelem karbantartás- és tisztítás – Mi az, amiben segítünk?

  • A tisztításhoz csapvíz helyett speciális (deionizált, ásványianyag-mentes) vizet használunk, ami nem hagy foltot, vízkőnyomot.
  • Magasnyomású mosóval még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítjuk a tetőről (az érzékeny napelemeknél pedig még kíméletesebb technológiákat vetünk be).
  • Tetőtisztítás, napelem tisztítás biztonságosan: nemet mondunk a maró hatású vegyszerekre, savas tisztítószerekre!
  • Darus emelővel érkezünk a helyszínre = akár több tíz emeletnyi magasságba is feljutunk.
  • Kérésre eresztisztítást, alpin ablaktisztítást is végzünk, sőt a padlást is rendbe tesszük. 

A napelem karbantartás, tetőtisztítás árak leginkább a felület nagyságának függvényében változnak. A megkeresésre gyorsan reagálunk, és abban is biztos lehetsz, hogy minőségi szolgáltatást kapsz tőlünk.

Szükségem van rátok

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.