Ha csinálod senki nem veszi észre…
Ha nem csinálod, mindenki észreveszi!

Napi takarítás – Szabadítsd fel a hétvégéket!

Már hétfőn a várva várt hétvége lebeg a szemeid előtt, amikor maximálisan feltöltődhetsz, és kipihenheted a hétköznapok fáradalmait… Vagy mégsem?! Ugyanis a kötelező teendők, például a mosás, főzés és a fránya takarítás elveszi minden szabadidődet.
napi takarítás Zella Work Kft.

Mi lenne, ha kisebb, 15-20 perces egységekre bontanád szét az elvégzendő feladatokat? A napi takarítás módszerével már péntek este hátradőlhetsz és élvezheted a szabadságot!

5 napos ütemterv

Hétfő

A nagy forgalmú területek, azaz az előszoba és a nappali takarítása. Mielőtt még bármibe belekezdesz, számold fel a rendetlenséget!

Kedd

Fókuszban a konyha és az étkező. Töröld le a bútorokat, elektromos berendezéseket és a polcokat mikroszálas kendővel. Tisztítsd meg a pultot és a tűzhelyt. Miután végeztél, sepregess össze és mosd fel a padlót.

Szerda

Ma a hálószoba következik. A széthagyott holmik kerüljenek vissza az eredeti helyükre. Portalanítsd a felületeket és porszívózz fel.

Csütörtök

Itt az ideje, hogy ragyogóvá varázsold a fürdőszobát. Azért nem kell túlzásba esned! Bőven elég, ha kitakarítod a mellékhelyiséget, áttörlöd a csaptelepeket, a csempéket és a tükröket.

Péntek

A munkahét utolsó napján azokat a feladatokat végezd el, melyekre eddig nem jutott időd. Ha úgy találod, hogy régen volt megpucolva az ablak, vízköves a zuhanykabin vagy ideje lecserélni az ágyneműt, ezekkel fejezd be a teendőidet.

Amennyiben nem egyedül élsz, kézenfekvő megoldás, ha a feladatokat szétosztod a család többi tagja között, és mindenki kap legalább egy napot, amikor ő a soros. A beosztást akár a hűtőszekrényre is kifüggeszthetitek.

5 egyszerű tipp a gyorsabb munkavégzésért

#1 Amíg lefő a kávé, esetleg melegszik az étel a mikróban, addig simán van időd elmosogatni vagy elpakolni az edényeket.

#2 Tarts egy ecetes vízzel teli permetezőt a kád mellett, és minden zuhanyozás után töröld át a csaptelepet.

#3 Ruhatorony „építése” helyett naponta akaszd vissza a holmikat a szekrénybe.

#4 Ha minden reggel beveted az ágyat, sokkal rendezettebbnek tűnik majd a szoba – pedig ez az apró lépés csupán 1-2 percet vesz igénybe.

#5 Amíg fürdés előtt arra vársz, hogy a kád megteljen vízzel, gyorsan töröld át a tükröt egy puha ronggyal és súrold ki a WC-t.

Napi takarítás – pro és kontra

A módszer kulcsa nem a tökéletesség, hanem a rendszeresség. Habár az otthonod mindig „szinten van tartva”, makulátlan tisztaság igen nehezen érhető el. Cserébe viszont értékes órák szabadulnak fel a hétvégédből! Csak akkor válaszd ezt a technikát, ha valóban képes vagy betartani a szigorú ütemtervet.

Ha már a takarítás gondolatától is kiver a víz, akkor egy profi házvezetőnő, bejárónő segítségére van szükséged.

Természetesen vannak olyan szituációk, amikor a napi takarítás nem kerülhető el. Például a nagy ügyfélforgalmú helyeken, irodákban, üzletekben és bankfiókokban alapkövetelmény az állandó, kifogástalan tisztaság és higiénia.

Évtizedes tapasztalatunk és szakmai profizmusunk teszi lehetővé, hogy a gyorsaság mellett ilyenkor is extra alapos munkát végezzünk.

A lenti árak tájékoztató jellegűek, a végleges ajánlat kialakítása további tényezők függvénye (például a fizikai távolság, a szennyezettség mértéke, a megbízás időtartama).

Egyedi árajánlatot kérek!

takarításár

Örömmel adunk tanácsot a tisztítás további hatékony megoldásaira.

Ipari csarnok takarítás országosan, korszerű & környezetbarát tisztítószerekkel.